HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 14:03

BAŞKAN TAVLI, “KAZANAN ÜNYE OLDU”

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel seçiminde yeniden Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşların tebriklerini kabul etti. Vatandaşların sevincine
BAŞKAN TAVLI, “KAZANAN ÜNYE OLDU”

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel seçiminde yeniden Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşların tebriklerini kabul etti. Vatandaşların sevincine ortak olan Başkan Tavlı burada yaptığı konuşmada, “Seçim süreci boyunca canla başla çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Seçimin kazananı Ünye olmuştur” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı vatandaşların desteğiyle yeniden belediye başkanı seçilirken seçim coşkusunu Cumhuriyet Meydanı’na gelen vatandaşlarla kutladı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimi kesin olmayan sonuçları sandıklarda oy sayımının tamamlanmasının ardından açıklandı.

Ünye’de %40.44 oy alarak yeniden Belediye Başkanı seçilen Başkan Tavlı seçim sonuçlarını vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndan takip etti. Sandıkların büyük bir bölümünün açılmasının ardından Cumhur İttifakı’na destek veren vatandaşlar büyük sevinç yaşadı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı vatandaşların tebriklerini kabul ederek destek veren herkese teşekkür etti.

 

Başkan Tavlı, “Seçimin Kazananı Ünye Olmuştur”

Seçim sonuçlarının Ünye’ye ve Ordu’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Tavlı, “Ordu’da Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye’de Hüseyin Tavlı ile durmak yok Cumhur İttifakı ile yola devam diyenlere selam olsun. Davasına sahip çıkanlara, Cumhur İttifakı’na sahip çıkanlara selam olsun. Bu süreçte AK Parti Ünye İlçe Başkanım Hasan Fahri Alparslan ve yönetim kurulu, MHP Ünye İlçe Başkanım Murtaza Hacıimamoğlu ve yönetim kurulu, Belediye Meclis Üyesi adaylarımız, Kadın Kolları Başkanımız Neşe Akgül Tiyaloğlu ve kadın kollarımız, Gençlik Kolları Başkanımız Abdulkadir Demir ve Gençlik Kollarımız çok çalıştılar. Gösterdikleri özverili çalışma için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize güvenen ve inanan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu seçimin kazananı her zaman Ünye olacak ve Ünye olmuştur. Yarından itibaren durmak yok yola devam diyerek ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkanlardan “Hayırlı Olsun” Mesajı

Meydanda vatandaşları seçim zaferi coşkusuna ortak olan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir de birer konuşma yaparak sonuçların Ünye, Ordu ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dilediler. Başkanlar ayrıca Cumhur İttifakı’na destek veren tüm vatandaşlara da teşekkür ettiler.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TAVLI, “KAZANAN, ÜNYE, OLDU”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız