HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Nisan 2024 Perşembe Saat: 11:24

“ADALET, EN TEMEL İNSAN HAKKIDIR”

Ordu Valisi Muammer Erol 5 Nisan Avukatlar Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi: “Adaletin uygulanmasında, bireylerin hak ve özgürlüklerinin savunulmasında önemli görevler üstlenen avukatlar
“ADALET, EN TEMEL İNSAN HAKKIDIR”

Ordu Valisi Muammer Erol 5 Nisan Avukatlar Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi: “Adaletin uygulanmasında, bireylerin hak ve özgürlüklerinin savunulmasında önemli görevler üstlenen avukatlarımız, çağdaş hukuk sisteminin ayrılmaz bir parçasıdır. Hukukun üstünlüğü adına yaptıkları çalışmalar, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde önemli bir işleve sahiptir.


Adalet, tüm insanların ortak talebi ve beklentisi olmakla birlikte en temel insan hakkıdır. Yargı sisteminin ayrılmaz bir parçası ve savunma makamının temsilcisi olan avukatlarımız, yargının ve hak aramanın temel unsurlarıdır.

Hakların korunmasında ve adaletin tecellisinde önemli bir görevi ifa eden avukatlarımız, demokrasinin işlemesinde büyük bir sorumluluğu da yerine getirmektedirler.  

Vatandaşlarımızı sahip olduğu haklar konusunda bilgilendiren ve haklarının korunmasında onları yönlendirerek yardımcı olan avukatlarımız, çok önemli bir kamu hizmeti yerine getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ‘Adalet Mülkün Temelidir’ sözünden hareketle, kamu vicdanı, adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda sorumluluk anlayışı içerisinde görevlerini yerine getiren başta Ordu Barosu Avukatları olmak üzere tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

 

Anahtar Kelimeler : “ADALET, EN, TEMEL, İNSAN, HAKKIDIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız