HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2024 Cuma Saat: 12:05

KULAKLARIN PASINI POLİSLER SİLDİ

Orduda polisler müzik dinletisi sunarak kulakların pasını sildi. Orduda emniyet personeli, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen müzik dinletisi ile sahne aldı.
KULAKLARIN PASINI POLİSLER SİLDİ

Ordu'da polisler müzik dinletisi sunarak kulakların pasını sildi. Ordu'da emniyet personeli, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen müzik dinletisi ile sahne aldı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğünce Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Şef Ata Bahri Çağlayan yönetimindeki grup, davetlilere muhteşem bir müzik dinletisi sundu.

Çanakkale Türküsü Klip Gösterimi

Kutlamalar, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Çanakkale Türküsü" üzerine çekilen klip ile başladı. Duygusal anlar yaşatan klip sonrası, tamamen Ordu İl Emniyet Müdürlüğü personellerinden oluşan koro sahne aldı. Koro, çeşitli eserleri seslendirerek izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.

Ordu İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Türk Polis Teşkilatının bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu belirterek Türk Polis Teşkilatının önemine dikkat çekti.

Aksoy, "Milletine aşık, devletine sadık, ufku açık, zihni berrak, yüreği güçlü, gönlü zengin, sözü sağlam, işinde becerikli, hayatında ahlaklı olan polislerimizle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur." dedi.

Kardeş teşkilat jandarma başta olmak üzere ildeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içinde çalıştıklarını belirten Aksoy, "Mekan ve mesai mefhumu gözetmeksizin akıl, feraset ve takım oyunuyla gece gündüz demeden bu aziz şehrin hizmetinde olduğumuzun bilinmesini özellikle istirham ediyorum." diye konuştu.

Ordu Valisi Muammer Erol ise şef Çağlayan'a teşekkür belgesi verdi. Programa CHP Ordu milletvekilleri Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : KULAKLARIN, PASINI, POLİSLER, SİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız