Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
“PARK SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Görevden Değil Gönülden hizmet sloganıyla yaptığı çalışmalardan söz ettiren Fatsa Belediyesi, her kesime hitap eden projeleri geliştirmeye devam ediyor.
Hayata geçirilen yatırımlarda çocukları da unutmayan Fatsa Belediyesi, yeni dönemdeki ilk hizmeti geleceğin teminatı çocuklara yönelik oldu. Bu kapsamda yoğun bir mesai harcayan ekipler, Ayazlı Mahallesi İlmek Sokak parkı, Ulucami bahçesi parkı, Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu Parkı, Demirci Mahallesi Köy Yaşam Merkezi Parkı ve Zafer Parkını kurarak çocuklara yeni eğlenceli ve güzel zaman geçirecekleri alanlar oluşturdu.
41 adet, çocuk oyun parkı sayısını yeni dönemde 46’ya yükselttik diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Fatsa’ya yeni parklar kazandırmaya devam ediyoruz. Uygun olan her alanda, daha iyilerini yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın güvenli ve rahat bir ortamda oynayabilmeleri, keyifli zamanlar geçirebilmeleri adına şehrimize 41 yeni çocuk oyun parkı kazandırmıştık. Yeni dönemimizde de 5 yeni çocuk oyun parkını da şehrimize kazandırdık. Fatsa'mızı daha yaşanabilir, çocuklarımızı daha mutlu ve sağlıklı görmek için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Yeni parklarla çocukların yüzünü güldüren Fatsa Belediyesi, mevcut parklarında bakım onarımlarını periyodik olarak sürdürüyor.