HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2024 Cuma Saat: 13:36

ŞANLITÜRK’TEN 5 NİSAN DÜNYA AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Haftayı oldukça yoğun programlarla geçiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, katıldığı programların ardından yaptığı açıklamada 5 Nisan Dünya Avukatlar Gününü da kutladı. POLİS TEŞKİLATININ MÜZ
ŞANLITÜRK’TEN 5 NİSAN DÜNYA AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Haftayı oldukça yoğun programlarla geçiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, katıldığı programların ardından yaptığı açıklamada 5 Nisan Dünya Avukatlar Gününü da kutladı.

POLİS TEŞKİLATININ MÜZİK İCRASI
Medar-i iftiharımız Türk Polis Teşkilatımızın 179. yılı kutlamaları kapsamında Ordu İl Emniyet Müdürlüğünün gurur duyulası personelleri tarafından icra edilen müzik dinletisine iştirak eden Milletvekili Şanlıtürk, “Cenab-ı Allah, polisimizi, askerimizi, jandarmamızı ve güvenlik korucularımızı başımızdan eksik etmesin, hiçbirinin ayaklarına taş değdirmesin” diyerek güzel temennilerde bulundu.

ORDUSİAD’IN İFTAR YEMEĞİ

Şanlıtürk, ayrıca Şehrimizin ekonomisine yön veren Ordu Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyesi kıymetli iş insanları ile birlikte; her Ramazan ayında düzenlenen "Geleneksel İftar Yemeği"nde aynı sofra etrafında bir araya gelerek,
“Şehrimizin ekonomisinin her geçen gün daha fazla büyümesi ve gelişmesi adına üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

5 NİSAN DÜNYA AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Programların ardından 5 Nisan Dünya Avukatlar Gününü de kutlayan Milletvekili Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunması ve kullanılması noktasında önemli görevler üstlenen ve hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan Avukatlarımız, toplumsal ilişkilerin yürütülmesi açısından da önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Hak arama özgürlüğünün öngördüğü savunma hakkı hukuk devleti ilkesinin olmazsa olmazlarındandır. Hukuk devleti kavramı içindeki adalet ve demokratik sistemin temel taşlarından olan yargı ile savunma hakkının uygulayıcısı avukatlık birbirine bağlı müesseselerdir.

Avukatlarımızın hukukun üstünlüğü adına yaptıkları çalışmalar, demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde önemli bir işleve sahiptir. Vatandaşlarımızı hakları konusunda bilgilendirip yönlendiren, haklarının korunmasında ve kullanılmasında onlara yardımcı olan avukatlarımız, aynı zamanda adaletin sağlanması, hukuksal ilişkilerin yürütülmesi, devlet-vatandaş ilişkilerinin temeline güvenin yerleştirilmesinde de çok önemli roller üstlenmektedirler.

Savunma ve hak arama görevini ifa etmek suretiyle adaletin tecelli etmesinde büyük sorumluluk sahibi olan tüm Avukatların, 5 Nisan “Avukatlar Günü”nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK’TEN, 5, NİSAN, DÜNYA, AVUKATLAR, GÜNÜ, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız