Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 12:15 ILICA’YA ESTETİK DOKUNUŞ
- 11:48 TURİZM GELİRLERİ ARTTI
- 10:50 AVRUPA SPOR ŞEHRİNDE VALORANT TURNUVASI HEYECANI YAŞANDI
- 10:49 SPORA HAS
- 10:49 52 ORDU’DA 13 İMZA
- 09:59 GAZİ VURUŞU
- 15:12 AKÇA: ERKEN TOPLAMAYIN!
- 15:04 SÜRÜCÜ BELGESİ YENİLEMEDE SON GÜN
- 14:24 ŞEHİT MURAT GÖZÜKAN PARKI DA SİL BAŞTAN YENİLENDİ
- 13:56 ORDU’DA ANAHTAR PARTİYE İLGİ ARTIYOR!
- 13:29 SANCAKTAROĞLU: İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN!
- 13:19 HAZİRANDA İŞSİZLİK ARTTI
- 12:50 Çocuklar Koştu, Aileler Dinlendi
- 12:48 EMEP,” YİNE ÜRETİCİ ALEYHİNE PLAN YAPILIYOR.”
- 12:41 YENİ ORDU STADINA SPONSOR ARANIYOR
İMZALAR ATILDI!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası arasında Sosyal Tesis Protokolü imzalandı. Yapılan anlaşma ile OTSO tarafından kurulan Ordu Yat ve Deniz Sporları Kulübü’ne yer tahsisi yapıldı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yaptığı girişimlerle canlanan deniz turizmi ve su sporları faaliyetleri gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda iş birliği çalışmalarını da sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile önemli bir protokol imzaladı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Karlıbel arasında imzalanan protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi, OTSO bünyesinde kurulan ve kentin deniz sporları ile yatçılık konusunda gelişimine katkıda bulunacak Ordu Yat ve Deniz Sporları Kulübü’ne yer tahsis etti. Protokol ile kulübün kuruluşundaki en önemli unsur olan yer sorunu da çözülmüş oldu.