HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 15:32

URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu, bayramda Yaşanması muhtemel yoğunluk nedeniyle Bakanlık olarak kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemleri aldıklarını söyledi.          Karayollarında 68 b
URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu, bayramda Yaşanması muhtemel yoğunluk nedeniyle Bakanlık olarak kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemleri aldıklarını söyledi.

         Karayollarında 68 bin 680 km yol ağımızda tedbirlerimizi aldık ve denetimlerimizi sıklaştırdık diyen Bakan Uraloğlu, “Çünkü en yoğun seyahatin karayoluyla olacağını biliyoruz ve öngörüyoruz. 7/24 esasına göre ülke genelinde yayılmış 18 adet Bölge Müdürlüğümüz, 122 adet bakım şefliğimiz, 15 tünel bakım işletme şefliği, 41 otoyol bakım işletme şefliği bayram süresince kesintisiz hizmet verecekler" dedi.

 “Trafiğin Yoğun Olduğu Tatil Bölgelerinde Ek Önlemler Aldık"

         Bakan Uraloğlu, trafiği yoğun olan tatil bölgelerinde ek önlemler aldıklarını belşirterek, karayolu güzergâhlarında yol çalışmalarına da ara verdiklerini, trafiği yoğun olan tatil bölgelerinde ek önlemler aldıklarını ifade etti.

          Tatil süresince devam eden yol bakım onarım çalışmalarını asgari düzeye indirdiklerini ifade eden Bakan Uraloğlu, “Zorunlu olan kesimlerde bakım onarım gibi nedenlerle şerit sayısındaki eksilmeleri de gözden geçirdik. Mümkün olduğu kadar tam şerit sayısıyla trafiğe hizmet edilmesini planladık” diye konuştu.

         Bakan Uraloğlu, ayrıca 9 gün süreyle Karayolları Genel Müdürlüğünün işletmesindeki köprü ve otoyolların ücretsiz olduğunu da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler : URALOĞLU:, TEDBİRLERİMİZİ, ALDIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız