HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Nisan 2024 Cuma Saat: 12:26

“EĞİTİMDE TASARRUFUMUZ YOK”

Fatsa’da ki okul müdürlerini kabul eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar şehrin gerek fiziksel gerekse akademik başarı anlamında eğitim başarısının her geçen gün ileriye gidiyor olmasının kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini söyle
“EĞİTİMDE TASARRUFUMUZ YOK”

Fatsa’da ki okul müdürlerini kabul eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar şehrin gerek fiziksel gerekse akademik başarı anlamında eğitim başarısının her geçen gün ileriye gidiyor olmasının kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini söyledi. 

Belediye Meclis Salonunda Fatsa’ki okul Müdürlerini ağırlayan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a, Fatsa Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Seniha Demir Dolu çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ise hediye takdiminde bulundu.  

“KARADENİZ’İN TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

Ziyarette ilk konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, “31 Mart seçimlerinden sonra yeniden seçilen belediye başkanımıza Fatsa eğitim camiası adına tüm okul müdürlerimizle hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah belediye başkanımıza 5 yıllık yeni dönemde çok daha güzel hizmetler nasip olur. Biz eğitim camiası adına kendilerinden gerçekten çok memnunuz. Ben 15 yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü yapıyorum. Rahatlıkla söyleyebilirim ki sorunların en kısa sürede çözen bir belediye başkanıyla beraber çalışmaktan gerçekten çok memnunum. Şimdiye kadar hangi okulumuz belediyeye gittiyse hiçbiri bu kapıdan geri çevrilmemişti. Ben bu anlamda da çok değerli belediye başkanımıza sizler adına çok çok teşekkür ediyoruz. Tabii insan yetiştiriyoruz hata yapma lüksümüz yok. Hep söyleriz paydaş paydaş deriz ama bizim Fatsa'daki en büyük paydaşlarımızdan bir tanesi yerel yöneticilerin başındaki çok değerli belediye başkanımız ibrahim Etem Kibar Bey, bu alanda da ben kendinizi şanslı hissediyorum. Önümüzde bir 5 yıl daha var. Bu ekip Fatsa'nın eğitim tarihine damga vurdu bunu övünerek, gurur duyarak söylüyorum. Mütevazi olmaya gerek yok, akademik başarılar, sosyal, spor ve kültürel başarılarla ilin en iyi ilçelerinden bir tanesi haline geldik. İddiamız büyük. Karadeniz'in Türkiye'nin en iyi ilçesi olmak hayalimiz var. Bu hayalimizin gerçekleştirilmesinde de bize en büyük desteği sağlayan belediyemize belediye başkanımıza yeni dönemde Rabbim güç kuvvet versin.” dedi. 

“EĞİTİM KALİTESİNİ VE BAŞARISINI ÇOK DAHA İYİ YERLERE GETİRDİĞİMİZE İNANIYORUM”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı konuşmada, “Geriye dönüp bu 5 yıllık süreçte yaşamış olduğumuz, şehirdeki değişimlere, yaşamış olduğumuz hayat imtihanlarına bakıyorum içerisinde gerçekten telaffuz ederken bile zorlandığımız çok büyük bir deprem felaketimiz var. İçerisinde okullarımızda öğrencilerimizin seslerini özlemiş olduğumuz 2 yıllık bir pandemi dönemi var, sel afetleri var, ekonomik olumsuzluklar var. Yaşamış olduğumuz bu deprem felaketi sonrası bir çok olumsuzluğa rağmen geçirmiş olduğumuz bu 5 yıllık süreçte şehrimizdeki eğitim başarısının her geçen gün ileriye gidiyor olması gerek fiziksel anlamda gerekse akademik başarı anlamında bu beni fazlasıyla mutlu ediyor. İlk göreve geldiğim gün müdürümün ziyaretinde bir şey söylemiştim. Yani bizim bir konuda tasarrufumuz yoksa bu da eğitim konusunda bir tasarrufumuz yok. Gerek öğrencilerimizin daha başarılı olması için onların katılacak olduğu yarışmalarda gerek sportif faaliyetlerde gerekse fiziksel anlamdaki adımların iyileştirilmesinde, kamu yatırımlarının şehrimize kazandırılması noktasında hiçbir şekilde bir tasarrufumuzun olmadığını her konuda mazeret üretebileceğimizi ama bu konuda hiçbir zaman mazeret üretmeyeceğimizi söylemiştim. Gerek bir önceki Kaymakamımız olsun gerekse şu anki Kaymakamımız öncülüğünde diğer kamu kurumlarındaki koordinasyonumuz Milli Eğitim Müdürümüzün öncülüğünde eğitim camiamızın koordinasyonuyla şehrimizdeki gerçekten eğitim kalitesini eğitim başarısını çok daha iyi yerlere getirdiğimize inanıyorum. Ben bu süreç içerisinde özveriyle çalışan değerli okul müdürlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi şükranlarımı iletmek istiyorum.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “EĞİTİMDE, TASARRUFUMUZ, YOK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız