Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
KAPANAN YOLLAR TEKRAR ULAŞIMA AÇILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi kent genelinde oluşan heyelanlara karşı mücadelesini sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta Ordu’da özellikle yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı, havaların ısınması ile birlikte heyelanlara yol açtı. Dik ve engebeli arazi yapısına sahip olan ilçelerde oluşan heyelanlar yolların kapanmasına ve ulaşımda aksamalara sebebiyet verdi.
Kar yağışının etkilerini azaltmak için 7-24 çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu kez de kar yağışı sonrası heyelan mağduriyetini gidermek için kolları sıvadı. Bu kapsamda ilçelerde çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri heyelan ile birlikte yollara düşen kaya, toprak, ağaç parçalarını temizleyerek güzergahları tekrar vatandaşların kullanımına açıyor. Yine Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede heyelanların tekrar yaşanmaması için önleyici tedbirler de alıyor.
BÜYÜKŞEHİRDEN UYARI
Karın erimesiyle birlikte toprağın suya doymasının heyelan riskini artırdığını belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle yamaç ve vadilerde yaşayan vatandaşların dikkatli olması gerektiği konusunda da uyarılarda bulundu.