Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
BAŞKAN KİBAR, BAYRAMDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ramazan Bayramı nedeniyle esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Kibar, esnafları ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de halkla sıcak sohbetlerde bulundu.
Bayramın huzurunu ve bereketini paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Fatsa halkına bayramın manevi atmosferini birlikte yaşamanın önemine değinen Başkan Kibar, "Bayramlar, insanların birbirine yakınlaştığı, kaynaştığı ve dayanışma içinde olduğu özel günlerdir. Biz de bu özel günde halkımızla, esnafımızla bir araya gelerek bayramlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Fatsa esnafının ve halkının bayramda gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kibar, "Fatsa'mızın gelişimi ve halkımızın huzuru için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu bayramda da halkımızla bir arada olmanın, onlarla sohbet etmenin ve sıkıntılarını dinlemenin önemini bir kez daha gördük. Bayram, sadece sevdiklerimizle değil, tüm halkımızla bir arada olma fırsatıdır" ifadelerini kullandı.