HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Nisan 2024 Salı Saat: 13:27

BAYRAKTAR: ÇİFTÇİLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, çiftçilerin üzerindeki yükün hafifletilmesi gerektiğini belirterek “Çiftçilerime sahip çıkalım dedi.” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Çalışma Meclisi, Genel B
BAYRAKTAR: ÇİFTÇİLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, çiftçilerin üzerindeki yükün hafifletilmesi gerektiğini belirterek “Çiftçilerime sahip çıkalım dedi.”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Çalışma Meclisi, Genel Başkan Şemsi Bayraktar toplandı.

"Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı: Emeğin, Sendikal Örgütlenmenin ve İstihdamın Geleceği" başlığı altında yapılan 13. Çalışma Meclisi'nde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın moderatörlüğünde Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları olarak üyelerin sorunlarını ve beklentileri aktarıldı.

            Çalışma Meclisi’nde yaptığı konuşmada çiftçilere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan ve çiftçilerin için önem arz eden konulara değinen Başkan Bayraktar, emeklilikte prim ödeme gün sayısının diğer sigorta kollarıyla eşitlenerek 7200 güne düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Genç nüfusun kırsalda tutacak önlemleri almak için teşvik edici uygulamalara ihtiyaç olduğunu vurgulayan Bayraktar, kadın çiftçilere pozitif ayrımcılık yapılması ve genç çiftçilerin tarıma yönelmesini sağlamak için tarım BAĞ-KUR priminin devlet tarafından karşılanmasının önemine vurgu yaptı.

Bayraktar, tarımda kayıt dışılığı önlemek ve üreten çiftçilerin sosyal güvenlik sistemine daha fazla katılımını sağlamak için çiftçilerin aylık 15 gün prim ödemeli veya artan SGK primlerinin üreticilerin üzerindeki yükünü hafifletmek adına devlet desteği sağlanması gerektiğini de belirtti.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız