Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
YILMAZ: ÇARE EK ZAM VE REFAH PAYIDIR

Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, Mart ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.
Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada; “Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayı enflasyon verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre mart ayında enflasyon yüzde 2,46 olarak gerçekleşti. Yıllık enflasyon yüzde 38,10 seviyesinde oldu.
Yılın ilk 3 ayında ise TÜFE toplamda yüzde 10,06'ya ulaştı. Bu süre zarfında memur maaşlarındaki erime de yüzde 4'ü aştı.
Yaşanan gelişmeler, enflasyonun önümüzdeki dönemde de artacağını, maaşlardaki erimenin kesinleşerek devam edeceğini gösteriyor. Bu durumda alım gücündeki düşüş, memur ve emeklilerimizin yaşadığı ekonomik sorunların da kronikleşeceğine işaret ediyor” dedi.
Yılmaz, açıklamasının devamında; “Türkiye Kamu-Sen olarak daima ifade ediyor ve enflasyon hedefine bağlı maaş artışlarının ücretliler açısından bir anlam taşımadığını, bunun yalnızca ön ödemeli bir enflasyon güncellemesi olduğunu belirtiyoruz.
Kamu çalışanlarının rahat bir nefes alması için gerçek anlamda zam yapılması, bunun için de ek zam ve refah payı verilmesi talebimizi bir kere daha yineliyoruz.
TBMM'nin çalışmalarında önceliğin ülkemizdeki hayat pahalılığı ve kamu çalışanları ile emeklilerin ekonomik sorunlarını çözmeye vermesini talep ediyoruz. Sağlıklı ekonomiyi destekleyen en önemli unsur, sağlıklı tüketimdir.
Kamu çalışanları artık zorunlu harcamaları için bile tüketim yapacak gücünü kaybetmiştir. Yetkililer bu duruma mutlak surette bir çözüm üretmeli ve taleplerimizi dikkate almalıdır” diye konuştu.