HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Almanca Özel Ders Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Nisan 2025 Cuma Saat: 13:11

METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR

Altınordu Belediyesi, kent güvenliğini tehdit eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Bugüne kadar kent genelinde 4 metruk binanın yıkımını gerçekleştiren Altınordu Belediyesi, huzurlu şehir ve mah
METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR

Altınordu Belediyesi, kent güvenliğini tehdit eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Bugüne kadar kent genelinde 4 metruk binanın yıkımını gerçekleştiren Altınordu Belediyesi, huzurlu şehir ve mahalleler inşa ediyor.

 

Altınordu Belediyesi, şehir estetiğini bozan, halk sağlığını tehdit eden ve güvenlik açısından risk teşkil eden metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Halkın belediyesi, bu kapsamda kentin farklı noktalarında tespiti yapılan ve yıllardır kaderine terkedilmiş yapıları birer birer ortadan kaldırarak, modern ve yaşanabilir bir kent vizyonuna adım atıyor. Bugüne kadar Nizamettin ve Selimiye Mahallesi’nde 3 metruk binanın yıkımını gerçekleştiren Altınordu Belediyesi, son olarak Şahincili Mahallesi 510'uncu sokakta yer alan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan güvenlik önlemleri eşliğinde yapılan yıkım çalışması, çevre halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

 

BAŞKAN TEPE: ŞAHİNCİLİ MAHALLESİ’NE DE HUZUR GELDİ

 

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, halkın güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir çevrede yaşamını sürdürmelerinin öncelikli görevlerden biri olduğunu söyledi. Kent genelindeki metruk binaların tek tek tespit edilerek, yıkımının gerçekleştirildiğini belirten Başkan Tepe, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, şehirleşme bilinciyle hareket ederek, Altınordu’yu daha modern, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda, kentimizdeki metruk binaları tek tek tespit ediyor, ilgili birimlerimizle koordineli şekilde yıkımlarını gerçekleştiriyoruz. Metruk yapılar ne yazık ki zamanla madde bağımlılarına, suç teşkil eden faaliyetlere zemin hazırlamakta; çocuklarımızın, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın güvenliğini tehdit etmektedir. Şahincili Mahallemizde daha önceden tespitini yaptığımız yapı da bunlardan bir tanesiydi. Bu yapı uzun zamandır hem mahalle sakinlerini tedirgin ediyor hem de şehrimizin güzel siluetine gölge düşürüyordu. Ekiplerimizin çalışmasıyla bu huzursuzluğu ortadan kaldırdık. Duyarlı mahalle sakinlerimize ve bizlere her zaman destek olan kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Altınordu’da yaşam kalitesini artırmaya, daha güvenli sokaklar, daha temiz mahalleler ve daha güçlü bir şehir için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : METRUK, BİNALARIN, YIKIMI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız