HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 12:30

İMKON’DA TELLİOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), 5. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 100 bine yakın üyesi olan konfederasyonda yapılan seçimlerde mevcut başkan Tahir Tellioğlu, güven tazeledi. Daha öncede 27 kişilik yönetim kurulunda yer alan,
İMKON’DA TELLİOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), 5. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 100 bine yakın üyesi olan konfederasyonda yapılan seçimlerde mevcut başkan Tahir Tellioğlu, güven tazeledi.

Daha öncede 27 kişilik yönetim kurulunda yer alan, Ordu'da inşaat sektörünün tanınmış isimlerinden biri olan Ordu Müteahhitler Derneği Başkanı Fatih Titiz’de yer aldı.

Genel Kurul'da bir konuşma yapan Tahir Tellioğlu, sektörün gelişmesi, disiplini ve sorunlarının daha kolay çözüme ulaşması için müteahhitler odasının kurulması ve sektörel eğitim sertifikasyon programının tesis edilmesi gerektiğini vurguladı.

Fatih Titiz, tekrar başkan seçilen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu başkanı Tahir Tellioğlu’na ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, tüm inşaat müteahhitlerini birlik ve beraberliğe davet ederek, sektörün ortak sorunlarına çözüm bulmak için birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Fatih Titiz de yaptığı açıklamada, Genel Kurul'un hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi: "Sektörümüzün önemli sorunlarına çözüm bulmak ve daha da ileriye taşımak için bir araya geldik. Genel Kurulumuzda aldığımız kararlar ile sektörümüzün gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunacağımıza inanıyoruz. Müteahhitler odası ve eğitim sertifikasyon programı gibi konularda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu sayede sektörümüzün daha da disiplinli ve profesyonel bir hale gelmesini sağlayacağız.”

 

Anahtar Kelimeler : İMKON’DA, TELLİOĞLU, GÜVEN, TAZELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız