HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 15:27

“MAZERET DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Tepe, “Çok şeffaf bir süreç yönetiyoruz.
“MAZERET DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Tepe, “Çok şeffaf bir süreç yönetiyoruz. Neyi, nasıl yaptığımızı, hangi süreçleri uyguladığımızı anlatıyoruz. Marifet, mazeret üretmek değil, çözüm üretmek, çare bulmak. Bize düşen ve yakışan da mevcut durum ile ilgili çözüm üretmek, çare üretmek ve buradaki hizmet seferberliğini arttırarak devam ettirmek” dedi.

  Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından halkın teveccühünü kazanarak seçilen mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Altınordu Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Tepe, talepleri not aldı. Yeni dönemde Altınordu’da güzel çalışmalar yapmaya hep birlikte devam edeceklerini belirten Tepe, “Bu bir bayrak yarışı. Bu bayrak yarışı hep devam edecek. Demokrasinin bir güzelliği. Dolayısıyla hepimiz aslında baktığımız zaman aynı sandıktan çıkıyoruz. O yüzden milletimizin bize vermiş olduğu bu yetkiyi de, bu gücü de hep beraber milletimizin lehine adım adım kullanmaya devam edeceğiz. 92 mahallemizin tamamında yeni bir yapılanma ile beraber hizmetlerimize kesintisiz devam edeceğiz” diye konuştu.

 ‘ÇOK ŞEFFAF BİR SÜREÇ YÖNETİYORUZ’

  Şeffaf bir süreç yürüttüklerini kaydeden Tepe, “Biz tabi mevcut durumun bir analizini yapıyoruz ve mevcut durumu da sizlerle beraber paylaşıyoruz. Çok şeffaf bir süreç yönetiyoruz. Neyi, nasıl yaptığımızı, hangi süreçleri uyguladığımızı anlatıyoruz. Marifet, mazeret üretmek değil, çözüm üretmek, çare bulmaktır. Bize düşen ve yakışan da mevcut durum ile ilgili çözüm üretmek, çare üretmek ve buradaki hizmet seferberliğini arttırarak devam ettirmek. Muhtarlarımızı en yakın çalışma arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Yol arkadaşımız olarak görüyoruz. Birlikte çok daha güzel işleri yapacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Tepe, ilçedeki muhtarların belediye oto parkını ücretsiz kullanabileceğini de müjdeledi.

 ‘SİYASİ BİR ÇEKİŞME OLMAYACAK’

  İlçedeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışılacağına dikkat çeken Tepe, “Büyükşehir Belediyesi ile Altınordu Belediyesi birbiri ile rekabet eden iki kurum değil. Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapacak, Altınordu Belediyesi de Altınordu Belediye Başkanlığı yapacak. Dolayısıyla burada siyasi bir çekişme, siyasi bir çatışma olmayacak. Milletimiz Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’i seçti. Biz de onunla beraber uyum içerisinde çalışacağız. Net bir şekilde söylüyorum; çatışmaya değil, çalışmaya geldik. Daha fazla iş yapacağız. Ta ki son pazar gününe kadar herkesin partisi parti olsun. Bizim işimiz, gücümüz belediye. İşimiz gücümüz Altınordu. O yüzden sahada da gördüğümüz hem Büyükşehir Belediyemiz ile ilgili hem OSKİ ile ilgili belli şikâyetleriniz var. Onlar noktasında da bir el birliği ve güç birliği ile beraber yine aynı şekilde yeni dönemde çalışmaya devam edeceğiz. Bütün kurumlarımız ile uyum içerisinde çalışacağız. Hepimizin derdi Ordu’ya hizmet etmek. Hepimizin derdi daha iyi bir coğrafyada, daha temiz bir Ordu’da yaşamak. Hiçbirimiz istemeyiz ki hiçbir yerin yolu bozuk olsun. Hiçbir çeşme susuz olsun. Hepimizin derdi daha iyisini, daha güzelini yapmak. Elimizde bulunan bütün imkânlarımızı Altınordu’muz için seferber edeceğiz. Bundan yana kimsenin en ufak şüphesi olmasın” ifadelerinde bulundu.

 

‘KAYNAKLARIMIZI VERİMLİ KULLANACAĞIZ’

  Tepe, ülke genelinde yaşanan ekonomik sorunlara da değinerek, “Bir süreçten geçiyoruz, doğrudur. Ekonomik olarak Türkiye’de olduğu gibi her yerde bir zorluk var. Bir zorlanma var. Bunu hep beraber yaşıyoruz. Kaynaklarımızı daha verimli kullanmak durumundayız. Yaptığımız işleri korumak durumundayız. Coğrafyada bazen yol yapıyoruz. 5 yılı göremeyen yollarımız oluyor. Heyelan tehdidi ile hep beraber karşı karşıya kalıyoruz. O yüzden iş makineleri anlamında hem de diğer anlamlarda kaynaklarımızı verimli kullanalım” açıklamasında bulundu.

  Başkan Tepe, bugüne kadar ilçede görev yapan muhtarlara teşekkür ederek, konuşmasını sonlandırdı. Toplantı muhtarların görüş ve önerilerini iletmesinin ardından sona erdi.

 

 

Anahtar Kelimeler : “MAZERET, DEĞİL, ÇÖZÜM, ÜRETECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız