Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
YEDAŞ, GENÇ YETENEKLERLE BULUŞTU

YEDAŞ,14-15 Nisan tarihlerinde Samsun’da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’25) kapsamında genç yeteneklerle bir araya geldi.
T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve “Yetenek Her Yerde” mottosuyla Türkiye genelinde düzenlenen bölgesel kariyer fuarlarının Orta Karadeniz ayağı, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. YEDAŞ, fuarda yer alan önemli firmalar arasında yerini alarak; öğrenciler ve yeni mezunlarla doğrudan iletişim kurdu. İnsan Kaynakları ekibi, standı ziyaret eden katılımcılara şirketin işe alım süreçleri, staj olanakları ve yetenek programları hakkında detaylı bilgi sundu.
Fuara katılan gençler, doğrudan iş ve staj başvurusu yapma fırsatı buldu. Şirket temsilcileri, kariyer fuarlarının genç yeteneklerle buluşmak, onların beklenti ve hedeflerini anlamak açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. YEDAŞ, geleceğin profesyonellerine kariyer yolculuklarında rehberlik etmeyi ve sektörün ihtiyaç duyduğu yetenekleri erken aşamada tanıyarak gelişim fırsatları sunmayı temel hedefleri arasında görüyor. Bu kapsamda üniversitelerle iş birliklerine ve genç yetenek programlarına öncelik veriliyor.
YEDAŞ İnsan Kaynakları Koordinatörü Serkan Aydın: “Bu Fuar Bizim için Ayrı Bir Anlam Taşıyor”
Kariyer fuarına dair değerlendirmelerde bulunan YEDAŞ İnsan Kaynakları Koordinatörü Serkan Aydın, şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen bu anlamlı etkinliğe katılmaktan memnuniyet duyduk. Kurumumuzu ve sunduğumuz kariyer fırsatlarını genç yeteneklere tanıtma şansı bulduğumuz bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 2025 yılı içinde katıldığımız beşinci kariyer fuarı olması nedeniyle bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Benzer etkinliklerde gençlerle bir araya gelmeyi sürdüreceğiz.”
Gençlerin kariyer gelişimini desteklemeyi sürdüren YEDAŞ, geleceğin iş gücüne yatırım yapma vizyonuyla her fırsatta gençlerle bir araya gelmeyi sürdüreceğini belirtti.