Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI BÜYÜKŞEHİRDE

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı birtakım programlar ve temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Bakan Yumaklı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Ordu’nun Ulubey ilçesinde bir fındık bahçesinde yaptığı incelemeler sonrası Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Bakan Yumaklı Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve protokol ekibi tarafından karşılandı.
Karşılama sonrası Bakan Yumaklı Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tesislerde üretilen ürünler, teknik çalışmaların örneklerinin bulunduğu ve gerçekleştirilen yatırımların tanıtımının yapıldığı fuaye alanını Başkan Güler ile birlikte gezdi. Bakan Yumaklı çalışmaları ilgi ile dinledi.
Şeref defterinin de imzalanmasının ardından Başkan Güler Bakan Yumaklı’yı makamında misafir etti. Burada Başkan Güler Ordu’da başlatılan ve devam eden tarımsal projelerin tanıtım videolarını izlettirerek Bakan Yumaklı’ya bilgilendirmelerde bulundu.
Gün anısına Başkan Güler, Bakan İbrahim Yumaklı’ya Ordu Büyükşehir Belediyesine ait sıcak cam stüdyolarında hazırlanmış özel bir vazo ve çeşitli hediyeler takdim etti.