Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:14 İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ FAALİYETLERİ TAMAMLANDI
- 13:39 YENİLEME SÜRESİ UZADI!
- 13:39 70 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 12:52 ÜNYE KALESİ’NE BÜYÜK İLGİ
- 12:47 “YENİ BİR TESCİL KADASTRO SEFERBERLİĞİ BAŞLATILMALI”
- 12:16 ŞANLITÜRK, İŞ GELİŞTİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12:16 OSKİDEN KAÇAK SU DENETİMİ
- 12:03 ÜNYE’DE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU
- 12:01 “KADINLARIMIZIN EMEĞİNİN DEĞERE DÖNÜŞMESİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
- 11:58 612 BİN 651 ÇOCUK SUÇA SÜRÜKLENDİ
- 11:57 KIZILAY ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELEDE ÖN SAFTA
- 10:37 İREM BEŞİKTAŞ’TA
- 10:36 SÜPER LİG’DE SEZON KARARI
- 10:36 GELİŞİM LİGLERİ TESCİL EDİLDİ
- 10:37 52 ORDU TESTEN GEÇTİ
ÜNYE’DE GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Ünye Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Geleneksel Satranç Turnuvası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında start aldı.
19-20 Nisan tarihlerinde Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen turnuvanın açılışına Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel, Türkiye Satranç Federasyonu temsilcileri, sporcular ve aileleri katıldı.
Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel, çocukların hem zihinsel gelişimlerine katkı sağlayan hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalmalarını teşvik eden bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı. Gürel, “Satranç, çocuklarımızın analitik düşünme, sabır ve strateji geliştirme becerilerini artırıyor. Aynı zamanda Yeşilay’ın da üzerinde durduğu sağlıklı yaşam farkındalığına katkı sağlıyor. Yaklaşık 330 sporcumuz bu turnuvada mücadele edecek. Ordu ilimizden ve çevre illerden turnuvamıza katılan sporcularımıza yürekten teşekkür ediyorum. Belediyemiz olarak bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
İki gün sürecek turnuvada farklı yaş gruplarından birçok sporcu, dereceye girebilmek için hamlelerini yapacak. Turnuva sonunda başarılı sporcular ödüllendirilecek.