HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 15:56

“ÇİFTÇİLERİMİZİN EMEĞİ KUTSALDIR”

Ordu Valisi Muammer Erol 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeni ile mesaj yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi:  Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu (IFAD) tarafından, 1984 yılında alınan bir karar doğrultusunda, 1
“ÇİFTÇİLERİMİZİN EMEĞİ KUTSALDIR”

Ordu Valisi Muammer Erol 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeni ile mesaj yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi:  Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu (IFAD) tarafından, 1984 yılında alınan bir karar doğrultusunda, 14 Mayıs tarihi tüm çağdaş ülkelerde olduğu gibi, ülkemizde de “Dünya Çiftçiler Günü” olarak kutlanılmaktadır.

Emekleriyle toprağı yoğuran, sezonları süresince alın terini eksik etmeyen, soframıza gelen her türlü nimette büyük emeği geçen ve emeklerini, üretime dönüştüren tüm çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan türlü nimetin üretiminde alın teri dökerek, yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir.
 
Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır. Ülkemizde son yıllarda tarım alanında çok başarılı çalışmalar yürütülmüş ve tarım sektörümüz önemli bir büyüme göstermiştir. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını “Türkiye Yüzyılı” yapma hedefimizde de, Türk çiftçisinin önemli rolü olacaktır.
 
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Milli ekonominin temeli ziraattır” sözleriyle, tarım sektörünün ülkemiz ekonomisinin temel taşı olduğunu belirtmiştir. İlimizde tarım ve hayvancılığın kalkınması bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Bu kapsamda ilimizde, tarıma ve hayvancılığa yönelik yatırımları destekleyici çalışmalarımız her yıl artarak devam etmektedir.


Bu vesileyle; Ordulu tüm çiftçilerimizin “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” nü kutlar, çiftçimizin ürettiği her ürünün bereketli ve bol kazançlı olmasını diler, aile fertleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız