HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 09:52

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ YALANI SÖKÜP ATMADAN Yalanı söküp atmadan gerçeği dikemezsiniz. Örneği olmadığınız hiçbir şeye de insanları inandıramazsınız.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ? “Engelliler Haftasında, engelli vatandaşlarımızın eng
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

YALANI SÖKÜP ATMADAN

Yalanı söküp atmadan gerçeği dikemezsiniz. Örneği olmadığınız hiçbir şeye de insanları inandıramazsınız.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Engelliler Haftasında, engelli vatandaşlarımızın engeli olmayan insanlar gibi temel hak ve özgürlüklerinin olduğunu, onların da en güzel şekilde yaşama haklarının bulunduğunu bir kez daha tüm insanlığa duyurmak istiyoruz.

Doğuştan veya daha sonradan çeşitli nedenlerle gerçekleşen engelli olma hali, sadece engelli kişilere özgü bir durum değil, tüm insanların ortak olgusudur. Unutulmaması gerekir ki her insan bir engelli adayıdır. Tüm insanların bunun bilincinde olması, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına bu bilinç ve duyarlılıkla yaklaşması gerekir.

Engelli bireylerin yaşama sevincini kaybetmeden mutlu bir hayat sürmeleri, onların hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetişmeleri hepimizin ortak görevidir.

Kendilerine inanıldığı ve fırsat verildiği takdirde, engel tanımadan herkes gibi başarılı ve üretken olabildiklerini; spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kadar her alanda kanıtlamışlardır.”(Muammer Erol, Ordu Valisi)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!İyi gün dostları o kadar çok ki

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

YAĞMUR KİTABEVİ

İşletmeciliğini  30 yıllık tecrübe  Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitabevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitabevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Yağmur Kitabevi’ne 212 28 77 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Yağmur Kitabevi’ne hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİANCO  VİTA

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Ufuk Ünal’ın yaptığı gelinlik, abiye ve iç giyim adresi Bianco Vita, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da Sağlayan Bianco vita, Atatürk Bulvarı  (Migros karşısı) NO: 96-A adresinde hizmet veriyor.

                Sinop’tan Hopa’ya kadar da hizmet veren Bianco Vita’ya 233 02 96  ve 0532 283 73 14 nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

Bianco Vita sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

STADYUM TURİZM

Okul turlarının  en güvenilir ve en tartışmasız lideri Stadyum turizm  eski dönem FİFA kokartlı gururumuz Ali Aydın’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Güler yüzlü hizmetiyle dikkat çeken Stadyum Turizm, Düz Mahalle Süleyman Felek caddesi NO: 16-B adresinde bulunuyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin ve Uçak bilet satışının da  adresi olan Stadyum turizm sahip  ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik,  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu  Elektronik ,müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Sahipliğini 30 yıllık  tecrübe Dursun Gürsu’nun yaptığı Gürsu elektronik. Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Seçenlerin bile seçtiklerinden korktuğu ülke insanı işte! Söylemek istediklerini söyleyemeyenler, elleriyle işaret eder.

 

 

OLDUM OLASI

Yaşadıklarınla yaşamak istediklerin arasında fark varsa, yaşamıyorsundur.

.

 

HARBİDEN

Seçenlerin bile seçtiklerinden korktuğu ve hep güçlülere selam durulan ülke bu! Doğruyu söyleyen ve yazan "DELİ!" damgası yiyor.

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-1. Lig'de play-off ilk tur maçları 16 Mayıs Perşembe günü, 2. tur maçları ise 20 ve 24 Mayıs'ta oynanacak. Süper Lig'e yükselen son takımın belirleneceği final maçının ise 30 Mayıs'ta yapılacağını,

***********************

x-Devlete  ait olan Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT Atm'leri, "TAM" platformu altında birleştiğini,  bu bankaların müşterileri farklı kamu bankalarının Atm'lerini kullanabileceklerini  ve herhangi bir komisyon ücreti ödemeyeceklerini,

**********************

x- Dışişleri Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Sağlık Bakanlığı'nın onayıyla Türkiye'ye gelen en fazla 7 bin yabancı hastanın tedavi giderlerinin ücretsiz olacağını,

**********************

x-Gençlik ve Spor yatırımları kapsamında Fatsa’da 8 adet Halı Saha hizmete sunulduğunu,

**********************

x-Altınordu Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlik konseri organize edeceğini,

**********************

x-Türkiye'den Ocak-Nisan döneminde yapılan bal ihracatının, 11 milyon 477 bin 245 dolara ulaştığını,

**********************

x-Türkiye Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş’ın , “Bu hafta içi ithal bira grubuna 5-10 lira civarında bir zam daha yapılacak. Bizim yerli üretim bira grubuna ise Temmuz’da 15-20 lira zam gelecek. Sigaraya ise Temmuz’da ÖTV zammı gelecektir” dediğini,

**********************

x-Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan ve şehrin cazibe merkezlerinden biri olarak kabul edilen Boztepe'de, Dağ Kızağı projesi kapsamında başlatılan betonarme yapılaşmanın eleştirilere neden olduğunu,

**********************

x-Kahverengi Kokarca’ya karşı doğal çözüm olarak üretilen samuray arılarının 30 ilde doğaya salınacağını,  TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan’ın  Ordu’da ise 15 bin adet samuray arısının doğaya salınacağını açıkladığını,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız