Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:01 TÜRK FINDIĞININ YENİ DURAĞI PAKİSTAN OLDU
- 14:54 “BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”
- 14:18 “SU, GELECEĞİN VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURU”
- 13:52 ULAŞIMDA KALİTE ARTIYOR
- 13:49 “İŞÇİ-İŞVEREN BULUŞMALARI” ORDU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12:52 TOKİ, ÖCELİ VE KARACAAÖMER DEDİ
- 12:46 ORDU’DA SİBER SUÇ OPERASYONU
- 12:47 MARKA TEMSİLCİLERİ ORDU’DA BULUŞUYOR
- 12:29 GÜLYALI’DA ÜCRETSİZ BERBER HİZMETİ BAŞLADI
- 12:29 MERVE VE ARİF ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİLER
- 12:28 FEROMON TUZAKLAR KURULMAYA BAŞLANDI
- 12:08 ORDU'YA 7 YENİ OKUL VE 2 YENİ PANSİYON
- 12:02 TSS’DEN AİLE HEKİMLİĞİ YENİ YÖNETMELİĞİNE İTİRAZ!
- 11:54 KRUVAZİYER TURİZMİ MİLLİ BİR MESELEDİR!
- 11:33 ORDU 67 ERÇEVİK’LE YENİDEN
MHP KAÇEP’TEN SEVGİ EVLERİNE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk, Engelli Projesi (KAÇEP) Ordu İl Başkanı İrem Gürsoy Yıldız, beraberinde ki heyetle birlikte, Ordu İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evlerine ziyarette bulundu.
Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Yıldız, şunları söyledi; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İl Başkanımız Mehmet Özçelik, İl Başkan Yardımcımız Aydın Torun, Altınordu İlçe KAÇEP Başkanımız Nazan Yılmaz, İl yönetim kurulu üyelerimiz ve İl Kaçep yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte; Ordu İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evlerine ziyarette bulunduk.
Çocuklarımızın bayramını kutladık. Birlikte sohbet ettik. Bizi ağırlayan değerli evlatlarımıza teşekkür ederiz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Küçük hanımlar, küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.”