Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
MHP KAÇEP’TEN SEVGİ EVLERİNE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk, Engelli Projesi (KAÇEP) Ordu İl Başkanı İrem Gürsoy Yıldız, beraberinde ki heyetle birlikte, Ordu İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evlerine ziyarette bulundu.
Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Yıldız, şunları söyledi; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İl Başkanımız Mehmet Özçelik, İl Başkan Yardımcımız Aydın Torun, Altınordu İlçe KAÇEP Başkanımız Nazan Yılmaz, İl yönetim kurulu üyelerimiz ve İl Kaçep yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte; Ordu İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evlerine ziyarette bulunduk.
Çocuklarımızın bayramını kutladık. Birlikte sohbet ettik. Bizi ağırlayan değerli evlatlarımıza teşekkür ederiz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Küçük hanımlar, küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.”