HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Almanca Özel Ders Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Mayıs 2025 Cuma Saat: 14:22

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE ‘AFET’ EĞİTİMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik afet ve acil durumlara karşı bireysel bilinci geliştirmek amacıyla afet ve acil durum planı, yangın güvenlik ve tahliye tatbikatı eğitimi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi büny
BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE ‘AFET’ EĞİTİMİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik afet ve acil durumlara karşı bireysel bilinci geliştirmek amacıyla afet ve acil durum planı, yangın güvenlik ve tahliye tatbikatı eğitimi gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 106 yerleşkede acil durum planı gereği çalışanlardan oluşan “Koruma ekibi, arama ve kurtarma ekibi, yangın söndürme ekibi, ilk yardım ekibi” kurularak ekipte yer alan personellere eğitimler verilmeye devam ediyor.

Olası durumda profesyonel ekipler olay yerine gelene kadar müdahaleyi yapan destek ekipleri için yerleşkelerde eğitim ve tatbikatlar devam ediyor. Bu yerleşkelerde ayrıca her türlü olasılığa karşı acil kaçış levhası, yangın söndürücü tüplerin montajı, toplanma alanları, talimatnameler gibi fiziki alt yapı çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Afet İşleri Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen eğitim ve tatbikat ile olası afetler ve olayların en az risk ile atlatılması hedefleniyor.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız