HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Almanca Özel Ders Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Mayıs 2025 Cuma Saat: 16:27

KÜLTÜR VE SANATA DAMGA VURDULAR!

Altınordu Belediyesi’nce düzenlenen 5’inci Ordu Edebiyat ve Kitap Günleri kapsamında usta sanatçı Bülent Ortaçgil, sahne aldı.
KÜLTÜR VE SANATA DAMGA VURDULAR!

Altınordu Belediyesi’nce düzenlenen 5’inci Ordu Edebiyat ve Kitap Günleri kapsamında usta sanatçı Bülent Ortaçgil, sahne aldı. Birbirinden güzel eserleri seslendiren usta sanatçı Ordululara unutulmaz bir gece yaşattı.

            Altınordu Belediyesi’nin 12 yıl sonra tozlu raflardan indirerek hayat verdiği 5’inci Ordu Edebiyat ve Kitap Günleri, tüm hızıyla devam ediyor. Başladığı ilk günden bu yana Ordululardan tam not alan etkinlikler kapsamında dün iki güzel konser düzenlendi. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde (OKSM) gerçekleşen konserlere Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin yanı sıra çok sayıda müziksever katıldı. İlk olarak sahneye Orta Doğu, Türk, Yunan, Girit ve Osmanlı geleneklerini caz dokunuşlarıyla zenginleştiren Arda and the Giannena grubu sahne aldı. Kendilerine has müzik tarzlarıyla muhteşem bir performans sergileyen grup, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

BÜLENT ORTAÇGİL’DEN UNUTULMAYACAK BİR GECE

            Tıklım tıklım dolan salonda Arda and the Giannena grubunun ardından usta sanatçı Bülent Ortaçgil, alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Yıllara meydan okuyan, kült haline gelen şarkılarını birer birer seslendiren usta sanatçıya, müzikseverler de alkışlarıyla tempo tuttu. Duygu ve coşkulu anların yaşandığı gecede Bülent Ortaçgil adeta şarkılarıyla salonu büyüledi. Ortaçgil, sahnede yaptığı konuşmada; “Ben 10 yılda bir geçiyorum Ordu’dan. Daha önce de birkaç yerde aralıklarla çaldım. Öncelikle benim Kitap Günleri için burada olduğumdan edebiyat dinleyicisine çalacağım. Bu açıdan çok mutluyum. Sizlerle buluşmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN TEPE SANATÇILARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

            Konserlerin ardından Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Bülent Ortaçgil ve Arda and the Giannena Grubu solistlerine çiçek takdim etti. Ordu’yu kültür ve sanat şehri yapmaya kararlı olduklarını belirten Başkan Tepe, “Notaların birleştirici gücüyle bugün sınır tanımadan sanatçılarımız bizleri götürdüler. Çok güzel eserler dinledik. Ben sahne alan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Buradan bir kez daha haykırıyoruz ki; her yerde adalet, her yerde barış, kardeşlik ve sanat olsun” diye konuştu.

            Konserin ardından müzikseverler de duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her iki konser için de teşekkür eden vatandaşlar, etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : KÜLTÜR, VE, SANATA, DAMGA, VURDULAR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız