HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 12:29

SIKIŞTIRILMIŞ BETON YOL UYGULAMASI YAYGINLAŞIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte Ordu’da uygulanmaya başlayan, maliyet tasarrufu sağlayan ve dayanıklılık açısından çok daha güçlü olduğu bilinen Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB), mah
SIKIŞTIRILMIŞ BETON YOL UYGULAMASI YAYGINLAŞIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte Ordu’da uygulanmaya başlayan, maliyet tasarrufu sağlayan ve dayanıklılık açısından çok daha güçlü olduğu bilinen Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB), mahalleleri konfora kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fatsa ilçesinde 6 mahallenin yararlandığı grup yolunda başlattığı Sıkıştırılmış Beton Yol çalışmalarını tamamladı.

8 KM’LİK GÜZERGAH KONFORA KAVUŞTU

Sıcak asfalttan yüzde 25 daha ucuz olduğu bilinen Silindirle Sıkıştırılan Beton Yol uzun ömürlü olması ve ham madde de dışa bağımlılığı ortadan kaldırması sayesinde hem iş gücü hem de maliyet avantajı sağlıyor. Buna karşılık Fatsa ilçesi Aşağıtepe, Sudere, Yukarıtepe, Ayazlı, Bahçeler ve Yukarı Bahçeler Mahallerini birbirine bağlayan yol güzergâhında SSB uygulaması yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri 8 km’lik yol ağını konfora kavuşturdu.

VATANDAŞLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlayan çalışmalarda 8 mahalleyi birbirine bağlayan ve kısa sürede tamamlanan Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) çalışmaları vatandaşları memnun etti. Yıllardır özlemle bekledikleri hizmet için vatandaşlar, Başkan Güler ve ekibine teşekkürlerini iletti.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız