HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Mayıs 2024 Cuma Saat: 09:46

GAZİ VURUŞU

  SÖZ GÖTÜRMEZ KAFAYI HEP SIYIRIRSIN Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu ülke bu! Kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yoksa, kafayı hep sıyırırsın.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ?
GAZİ VURUŞU

 

SÖZ GÖTÜRMEZ

KAFAYI HEP SIYIRIRSIN

Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu ülke bu! Kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yoksa, kafayı hep sıyırırsın.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

" Fındık maliyeti 85 iken, 82,5 ver. Çay 21 iken 17 ver. Kaynak mı yok, hayır var da üreticiye yok." Saraya yakın olan holdinglerin vergi borçları affediliyor, devlete olan borçları 20 sene öteleniyor. 1 trilyonun üzerinde para, kuru korumalı mevduat saçmalığı ile parası olanın parasına ilave ediliyor. Bu tablo Erdoğan kime dost, kime yakın kime uzak net şekilde gösteriyor.

Utançlarından sosyal medyadan açıkladılar" diyen Adıgüzel, bugünlerde tasarrufun konuşulduğunu belirterek, "Çay fiyatını utandılar da sosyal medyadan açıkladılar. Halkın veya medyanın karşısına çıkamadılar. Erdoğan’ın kuzeni özel firma sahibi, ticaret oda başkanı, devletten önce aynı fiyatı açıklıyor. Bu ayıp değil mi? Bakanlık sonradan açıklıyor. Hak haksızlıktan yüce, Sevgi nefretten üstün ise, Çaresi yok dostlar kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

(Mustafa Adıgüzel CHP Ordu Milletvekili )

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU YORUM Her doğan gün bir önceyi aratmaya doymuyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Ayhan Gündüz-Yusuf Palavar

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

ORDU ANADOLU TAŞIMACILIK

Ordu Anadolu taşımacılık, Ordu Anadolu Emlak  ve temizlik işleri adresi Ordu’nun renkli simalarından Ömer Köse’nin önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Fatma Hatun Sokak NO: 47-B adresinde hizmet veren Ordu Anadolu Taşımacılığa 223 02 63 ve 0538 237 05 49 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Ordu Anadolu taşımacılık sahip ve çalışanlarına bol kazançlı günler dileğimizi iletiyoruz.

GÖZDE ELEKTRONİK

Gözde elektronik yılların  tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Tv, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Gözde Elektroniğe 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Akif Bayraktar’ın önderliğinde hizmet vermeye devam eden Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KUNDURA

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Ergin Özen’in yaptığı Özen kundura hizmet vermeye devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı yapım ve tamirat adresi Özen kundura, Şarkiye Mahallesi Kültür Caddesi NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Özen kunduraya, 0535 426 46 70 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Özen kundura işletenlerine hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe  Mustafa Saylan ve kardeşlerinin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve size de bir telefon kadar yakın olan Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Seçenlerin bile seçtiklerinden korktuğu ve hep güçlülere selam durulan ülke bu! Söylemek istediklerini söyleyemeyenler, elleriyle işaret ediyor.

 

 

OLDUM OLASI

Her şeyin başkalaştığı bir ülkede yaşıyor olsa da onur, haysiyet ve şeref defterini kapatmayan insanlar, kendi hatalarının cezasını vicdanlarıyla öderler.

 

 

HARBİDEN

Yaşadığımız bu hayatta; Kim bilir belki bugünün yarını olmayabilir. Bazı şeylere geç kalın ama çok geç kalmayın.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Trendyol Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği Trendyol 1. Lig Play-Off Final müsabakasının, 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacağını,

***********************

x-TFF 3. Lig play-off final müsabakalarının merkezleri ve programı belli olduğunu,  Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, 52 Orduspor FK-Çimentaş Elazığspor karşılaşması İstanbul'da,(RAMS PARK)Merkür Jet Erbaaspor-Muş 1984 Muşspor müsabakası ise Eskişehir'de oynanacağını,

***********************

x-Türkiye’nin de sıav vereceği EURO 2024, 14 Haziran günü oynanacak açılış mücadelesiyle başlayacak ve turnuva 14 Temmuz’a kadar devam edeceğini, Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya’nın Berlin, Köln, Münih, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart ve Düsseldorf kentlerinde yapılacağını,  Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynanacak mücadeleler TRT, TRT 1, TRT SPOR ve trtspor.com.tr ekranlarından canlı yayınlanacağını,

***********************

x-Ordu’da son altı yıl içinde meydana gelen iş kazaları sonucunda 35 kişi hayatını kaybettiğini,

***********************

x-Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Kampüsü içerisinde yapılacak olan Uygulama Camisi için protokol imza töreni düzenlendiğini,

***********************

x-Rams Park'ta, 52 Orduspor FK ve Çimentaş Elazığspor arasında oynanacak olan Play-Off final karşılaşmasında 21 bin 500 Ordulu taraftara yer ayrıldığı bildirildiğini,  ayrıca maçın saat 19:00’da   TRT Spor'dan canlı yayınlanacağını,

***********************

x-Ordu  Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak’ın; “Ordu’da şu an 2 adet mavi bayraklı plajımız var. Hedefimiz mavi bayrak sayımızı daha da arttırmak ve tüm plajlarımızı mavi bayraklarla donatmaktır” dediğini,

***********************

x-Ordu ve Giresun'dan 342 kişilik iki hac kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandığını, kutsal topraklara uğurlanan Ordu kafilesinde 150, Giresun kafilesinde de 192 kişinin bulunduğunu,

**********************

x-Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin , 2. Lig yolunda final karşılaşmasına çıkacak olan temsilcimiz 52 Orduspor FK için gurbetteki Ordululara ve taraftarlara çağrıda bulunduğunu,

**********************

x-52 Orduspor Futbol Kulübü ile Çimentaş Elazığspor maçı bilet fiyatları kale arkası 100, maraton 200 Tl olarak açıklandığını,  52 Orduspor Futbol Kulübü taraftarlar için Doğu Tribünü (Maraton) ve Kuzey Kale Arkası (UltraAslan Bölümü) verildiğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız