HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 14:25

OAL, YİNE PARMAK ISIRTTI!

Ordu Anadolu Lisesi (OAL), 6 Şubat 2023’te meydana gelen asrın felaketi Deprem bölgesinde en büyük hasar gören illerin başında yer alan Hatay’da edindikleri kardeş okulu geçen hafta ziyaret ederek moral ve motivasyonlarına destek sağladıl
OAL, YİNE PARMAK ISIRTTI!

Ordu Anadolu Lisesi (OAL), 6 Şubat 2023’te meydana gelen asrın felaketi Deprem bölgesinde en büyük hasar gören illerin başında yer alan Hatay’da edindikleri kardeş okulu geçen hafta ziyaret ederek moral ve motivasyonlarına destek sağladılar.

Kardeş okul öğrenci ve ailelerinin yaşadıkları zorlukları ve sıkıntıları bizzat yerinde görmek isteyen Anadolu Lisesinin gençleri, idareci ve öğretmenleriyle beraber kardeş okullarını ziyaret için Hatay yollarında düştüler.

Huzurun ve Başarının adresi sloganıyla hareket etmeye devam ettiklerini belirten OAL Müdürü Bilal Şahin, yaptığı değerlendirmede; “Okulumuzun ve ilimizin değerli hayırseverlerinin yaptıkları yardımları birinci elden ulaştırmak kardeşlerimizin yaşadıkları zorlukları yerinde görerek morallerini artırmak unutulmadıklarını hissettirmek amacıyla Anadolu Lisemizin gençleri ve öğretmenleri yolculuklarına başladı.

Hatay’da birlik ve beraberliğimizi tesis eden bütün gençlerimize, idareci ve öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu bizim için çok önemli ve anlamlı bir dayanışma idi. Acılarımızı unutmayacağız, unutturmayacağız! Yaradanım hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etti. Rabbim hayırlarımızı kabul etsin” dedi.

Öte yandan her alanda parmak ısırtan OAL’de Müdür Bilal Şahin, 15-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’ da yapılan Uluslararası Akdeniz Şampiyonasında Kicklight -70 kg Ülkemizi temsil ederek 2. olup Gümüş madalya kazandıran İkra Gürpınar’ı da tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Anahtar Kelimeler : OAL, YİNE, PARMAK, ISIRTTI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız