HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 14:49

MEZBELELİKTEN CAZİBE MERKEZİNE

Büyük Melet Projesi’nin 3. Etap çalışmaları başladı. Melet her geçen gün daha da güzelleşiyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 2019 yılında göreve gelir gelmez Ordu’ya yakışır bir görünüme kavuş
MEZBELELİKTEN CAZİBE MERKEZİNE

Büyük Melet Projesi’nin 3. Etap çalışmaları başladı. Melet her geçen gün daha da güzelleşiyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 2019 yılında göreve gelir gelmez Ordu’ya yakışır bir görünüme kavuşturmak adına başlattığı ‘Büyük Melet Projesi’ kapsamında değişim ve dönüşüm devam ediyor.  1. ve 2. etabı tamamlanarak halkın kullanımına açılan alanda 3. etap için çalışmalar başladı. 

MELET, ORDU’NUN YENİ SOSYAL YAŞAM ALANI OLDU

Başkan Güler’in kararlı tutumuyla Ordu’nun yeni sosyal mekanlarından bir tanesi haline gelen Melet, mezbelelik ve atıl görünümünden kurtularak dört dörtlük bir yaşam merkezi oldu. 1. ve 2. etabı tamamlamasının ardından hız kesmeyen Büyükşehir Belediyesi, Melet Irmağı’nın Durugöl Mahallesi’nde yer alan kısmında, Karadeniz Sahil Yolu ile Karadeniz kıyısı arasında kalan 50 dönümü aşkın bir alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Proje kapsamında yürüyüş yolu, kafeterya, çocuk oyun alanları, fitness alanı, çok amaçlı spor sahaları, otopark, kuru havuz, toplanma ve etkinlik alanları, peyzaj düzenlemeleri, mescit ve şadırvanın bulunacağı 3. Etap modern kent mobilyaları ve aydınlatma sistemi ile zenginleştirilecek.

Yağmur suyu drenaj hattı çekilen ve ırmak kenarı boyunca yapılacak olan yürüyüş yolu imalatına devam eden ekipler projeyi en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların kullanımına açacak.

 MEZBELELİKTEN CAZİBE MERKEZİNE

Ordu Büyükşehir Belediyesi Melet’te ilk olarak 8 bin metrekarelik alanı tamamlayarak kullanıma açmıştı. Daha sonra 2. etaba geçen Büyükşehir Belediyesi burada da 30 dönümlük bir alanda uyguladığı proje ile Ordu’ya çok güzel bir sosyal yaşam alanı kazandırmıştı.

Vatandaşların da beğenisini toplayan 1. ve 2. etap çalışmaları bölgeye hareket getirerek eski atıl dönemlerini geride bırakarak her gün onlarca vatandaşın ziyaret ettiği bir alan dönüşmüştü.

Anahtar Kelimeler : MEZBELELİKTEN, CAZİBE, MERKEZİNE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız