HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 16:17

‘HERKESİN MERHAMET GÖSTERMESİ LAZIM’

Altınordu Belediyesi, şehrin ücra noktalarında yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz sokak hayvanları için mama desteğini sürdürüyor. Altınordu genelinde 353 farklı besleme noktasında can dostlarımıza besleyici değeri yüksek kuru mama verili
‘HERKESİN MERHAMET GÖSTERMESİ LAZIM’

Altınordu Belediyesi, şehrin ücra noktalarında yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz sokak hayvanları için mama desteğini sürdürüyor. Altınordu genelinde 353 farklı besleme noktasında can dostlarımıza besleyici değeri yüksek kuru mama veriliyor.

Altınordu Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışından da taviz vermiyor. Eğitimden kültüre, sanattan yol bakım ve onarımına kadar birçok alanda vatandaşların hayat standardını yükseltecek çalışmaların altına imza atan Altınordu Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarını da unutmuyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi, 92 mahallede kurduğu 353 besleme noktasıyla kedi ve köpekler için besleyici değeri yüksek kuru mamalar ulaştırıyor. Besleme noktalarına bırakılan mama miktarı bölgedeki hayvan sayısına göre değişiyor.

‘SOKAK HAYVANLARIMIZIN BESLEME ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜYORUZ’

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, sokak hayvanlarına gereken yardımı ve ilgiyi belediye olarak sağladıklarını söyledi. Sahipsiz sokak hayvanlarının bir emanet olarak gördüklerini belirten Başkan Tepe, “Göreve geldiğimiz günden bu yana her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın modern bir şehirde yaşama gayesiyle çıktığımız bu yolculukta bugüne kadar halkımızın yaşam standardını yükseltecek hamleler yaptık. Ulaşımdan alt yapıya, üstyapıdan sanata birçok çalışmanın altına imza attık. Bunların yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışımızı da ihmal etmeden sürdürüyoruz. Özellikle sokak hayvanlarımızın besleme çalışmalarına her zamankinden daha çok önem veriyoruz. Bütün imkanlarımızla şehrimizdeki sokak hayvanlarına sahip çıkmaya çalışıyoruz” dedi.

‘HERKESİN MERHAMET GÖSTERMESİ LAZIM’

“Onlar bizim can dostumuz” diyerek sözlerini sürdüren Ulaş Tepe, “Belediyemize bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde 3 araç ve 6 personelle sokak hayvanlarımıza sahip çıkıyoruz. İlçe genelimizdeki en ücra noktalar da dahil olmak üzere kurduğumuz 353 besleme noktamızla hem köpeklerimize hem de kedilerimize mama veriyoruz. Sadece kışın değil, yazın da can dostlarımıza merhametle yaklaşması gerekmektedir. Görev süremiz boyunca can dostlarımıza desteğimiz artarak sürecek” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ‘HERKESİN, MERHAMET, GÖSTERMESİ, LAZIM’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız