Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:19 ORDU’DA SU SORUNU BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇÖZÜLDÜ
- 16:18 AKSOY: STRATEJİK YATIRIMLAR HER YIL FIRSAT KAYBEDİYOR!
- 15:52 NURCAN’IN YOL HAYALİ GERÇEK OLDU
- 15:23 YEDAŞ’TAN ÇOCUKLARI GÜLÜMSETEN ETKİNLİK
- 15:05 AV SEZONU 23 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR
- 14:09 TARIM İL MÜDÜRLERİNE TÜRKİYE KAMU SEN’DEN ZİYARET
- 14:09 ORDU KORGAN BARAJI İNŞAATI’NDA SONA GELİNDİ
- 13:46 ERKUVUM, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
- 13:26 UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 2 TUTUKLAMA
- 13:20 BAŞKAN TAVLI’DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
- 13:13 JANDARMA OPERASYONLARINDA 23 KİŞİ YAKALANDI
- 13:06 TRAFİKTE AF YOK!
- 12:59 REKTÖR AYDIN’DAN REKTÖR BAŞ’A ZİYARET
- 12:04 SPORA HAS
- 12:04 DEMİŞ İŞTE!
OGİD'DE SEÇİM HEYECANI

Ordu Genç İş İnsanları Derneği'nde (OGİD) Genel Kurul heyecanı yaşanıyor. İki yıldır dernek başkanlığı görevini yürüten Altuğ Sönmez, 15 Mayıs Parşembe günü (Bugün) yapılacak olağan genel kurul toplantısında görevi devredecek. Dernek, seçimlere tek aday olarak Mete Şaşmaz ile gidecek.
Ordu’nun genç ve vizyoner iş insanlarını bir araya getiren Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD), yeni bir döneme hazırlanıyor. Kurulduğu günden bu yana sosyal sorumluluk, eğitim ve ekonomik kalkınma alanlarında yaptığı projelerle dikkat çeken dernekte başkanlık bayrağı devredilecek.
İki yıldır OGİD Başkanlığı görevini yürüten Altuğ Sönmez, 15 Mayıs Perşembe günü (bugün) yapılacak olağan genel kurulda görevini noktalıyor. Derneğin tüzüğünde yer alan “tek dönem” kuralı gereği yeniden aday olmayan Sönmez’in ardından başkanlık için tek aday olarak iş insanı Mete Şaşmaz öne çıkıyor.
GENÇ İŞ İNSANLARINDAN GÜÇLÜ BİR VİZYON
OGİD, farklı sektörlerde faaliyet gösteren genç iş insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu güçlü bir sivil toplum yapısı olarak Ordu’da kısa sürede önemli bir rol üstlendi. “Minikler Üşümesin” kampanyasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet yardımı, 60 üniversite öğrencisine burs desteği, eğitim programları ve ekonomi zirvesi gibi projelerle adından söz ettirdi. Aynı zamanda sektörel gezilerle üyelerinin iş tecrübelerini artırma imkânı sundu.
ŞAŞMAZ’DAN BİRLİK VE GELİŞİM MESAJI
Bugün gerçekleştirilecek genel kurulda OGİD başkanlığına aday olan Mete Şaşmaz, yaptığı açıklamada, “Bu görevi devralmak benim için büyük bir sorumluluk. Sayın Altuğ Sönmez’e ve tüm yönetim kurulu üyelerine bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. OGİD’in bayrağını daha yükseğe taşımak, şehrimize ve genç girişimcilerimize daha fazla katkı sunmak için var gücümüzle çalışacağız,” ifadelerini kullandı.
YENİ DÖNEM YENİ HEDEFLER
Yeni dönemde OGİD’in hem üye yapısını genişletmesi hem de kadın girişimcilerin daha aktif rol aldığı projelere imza atması bekleniyor. Ayrıca, ulusal düzeyde daha görünür hale gelmesi için dijital ve sektörel iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
Ordu’nun ekonomik ve sosyal geleceğine yön vermeye aday genç iş insanlarının oluşturduğu OGİD, yeni yönetimiyle birlikte şehrin kalkınmasına katkı sunmaya devam edecek.