HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2017 Cumartesi Saat: 10:24

“HERKESİN EVET DEMESİNİ İSTİYORUZ”

   Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatında işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi. Öğlen saatinde Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu ile birlikte şantiye giderek burada ye
“HERKESİN EVET DEMESİNİ İSTİYORUZ”

   Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatında işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi. Öğlen saatinde Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu ile birlikte şantiye giderek burada yemek sırasına girerek işçilerle birlikte yemek yedi. 

   Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yemekte işçilere hitaben yaptığı konuşmada işçilerimizle birlikte bu sofrayı paylaşmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, “Amacımız sizlerle beraber olmak. Öncelikle bu inşaattaki emeğinizden ve katkılarınızdan dolayı şahsım adına da bütün çalışanlara teşekkür ediyorum, gerçekten güzel bir eser ortaya çıkıyor. Fatsa Belediyemizin yeni hizmet binası inşallah yıllarca Fatsa'ya hizmet verecek. Bu bina sizlerinde el emeği ile ortaya çıkıyor o sebeple sizlere işverenlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

 

“İSTİKRAR VE GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ”

   Aynı zamanda gündemlerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçiminin de olduğunu ifade eden Başkanı Hüseyin Anlayan, “Bu vesileyle bu konudan da bahsetmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin gerçekten yeni getirdiği ve kazandırdığı çok şeyler var ama sadece istikrarı bile konuşmak burada tam yerinde olur. Şu anda Fatsa Belediye inşaatımız toplam 12 bin 500 metrekare ve hiç aksamadan Fatsa Belediyesi olarak yapabilme iradesine sahibiz.

Müteahhitlerimiz taşeronlarımız işverenlerimiz burayı yapabilecek imkana sahip. Bunun altında iki şey yatıyor bir tanesi istikrar diğeri de güven. Eğer istikrar ve güven olmasa ne biz bu inşaatı yaptırır ne de burayı yapma taahhüdünde bulunan işverenlerimiz bu işin altına girebilirdi. Bizim bu işi yaptırabilme bizdeki bütün şu piyasadaki Fatsa'yı Karadeniz'in üçüncüsü yapan bu İnşaat sektörünün hiç bir tanesi bu cesareti kendinde bulamaz ve gösteremez. Bunun altında tekrar söylüyorum bir istikrar iki güven yatıyor.” diye konuştu.

 

“İSTİKRAR VE GÜVENİN KALICI HALE GELMESİ GEREKİYOR”

   15 yıldır AK Parti’nin milletin verdiği destekle tek başına iktidar ve bu güveni sağladı ama bunu kesinlikle kalıcı hale getirilmesi gerektiğini belirten Başkanı Anlayan, “Bugün mevcut sistemde koalisyona her zaman kapı açık. Vatandaş bu desteğini bir şekilde böldüğü zaman hemen kapımıza koalisyon geldiğinde istikrarsızlıklar ve güven ortamının bozulduğu şartlar ortaya çıkıyor o sebeple biz başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK Parti kadroları ve aynı hassasiyeti gösteren tüm milletimiz bu istikrarı ve güveni kalıcı hale getirmek için bu yeni sistemde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçiminde vatandaşın bizzat kendi seçeceği tek başına hükümet sistemini istiyoruz o sebeple referandumda Evet diyoruz.” Dedi.

 

   Herkesin 16 Nisan’da Evet demesini istediklerini vurgulayan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Bu vesileyle gerek bu inşaatımızın da sekteye uğramaması için gerekse de bütün sektörlerin, sadece inşaat sektörünün değil üretime dayalı ticarete dayalı bütün sektörler güvene dayalı daha da fazla istihdam sağlayacak kabiliyeti kendinde bulabilsin diye 16 Nisan'da Evet diyoruz ve herkesin de Evet demesi ne istiyoruz. Biz buradaki işçilerimizin de ‘EVET’ çi olduklarına inanıyoruz ama bununla kalmayalım kendi çevremizde bunu anlatalım. İnşallah 16 Nisan Türkiye için tarihi bir fırsat, tarihi bir dönemeç buna inanıyoruz. 16 Nisan kolay kolay kapımıza gelmeyecek çok büyük bir fırsat.

Çocuklarımıza bizden sonra nesillerimize bırakabileceğimiz çok büyük bir miras inşallah büyük bir kabulle de “EVET” çıkarsa da Türkiye'nin önü çok açık olacak. Görüyoruz içeride dışarıda yedi düvel Türkiye'ye karşı güçlenmeyen kendine bağımlı bir ülke istiyorlar. Türkiye'de kendi ayakları üzerinde durabilen kendine güvenen daha güçlü bir ülke olabilme mücadelesi veriyoruz. Çok şükür 15 yıldır çok mesafeler kat ettik. Ülke olarak bunu kaybetmek istemiyoruz ve daha da güçlenmek istiyoruz.

Bunu da birlik beraberlik ruhu içerisinde vatandaştan yetki alarak tek başına hükümetlerin sağlayabileceğini onların ortaya koyabileceği istikrara ve güvene inanıyoruz o sebeple hem bu inşaatımızın bir defa daha hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Her birinizin emeğine ellerine yüreklerine sağlık. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : “HERKESİN, EVET, DEMESİNİ, İSTİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız