Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:09 VALİ EROL VE BAŞKAN GÜLER, BALIKÇILARI YALNIZ BIRAKMADI
- 15:05 TKDK DOKUZUNCU BAŞVURU ÇAĞRI İLANINA ÇIKTI
- 15:02 YEŞİLAYDAN BAĞIMLILIKLARA KARŞI STRATEJİK ADIM
- 14:39 BÜYÜK ZAFER COŞKUYLA KUTLANDI
- 13:54 ORDU’YA 10 ADET YENİ SERA
- 13:43 “TÜRK DÜNYASI EĞİTİM KURULTAYI” BAŞLADI
- 13:40 BAYRAKTAR, ÜRETİCİ-MARKET FİYAT FARKLARINI DEĞERLENDİRDİ
- 12:36 “HURDA ARAÇ TEŞVİK YASASI ACİLEN ÇIKARILMALI”
- 11:01 MİLLİ ARA TARİHLERİ
- 11:00 1.AMATÖR KÜME GRUPLARI AÇIKLANDI
- 11:00 SÜPER AMATÖR 19 EKİM’DE BAŞLAYACAK
- 11:00 1.ELEME TURU START ALIYOR
- 10:22 AKÇA’DAN ÇKS VE KOKARCA İÇİN KRİTİK UYARILAR!
- 06:10 ORDULU BALIKÇILAR "VİRA BİSMİLLAH" DEDİ
- 05:50 ALTINORDU’DA ZAFERE KOŞULDU
OGİD'DEN, OTSO'YA ZİYARET

Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD), Ordu’nun ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda OGİD yönetimi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD), kentteki ekonomik iş birliğini artırmak ve yeni projeleri değerlendirmek amacıyla Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı (OTSO) ziyaret etti. OGİD Yönetim Kurulu Başkanı Mete Şaşmaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Altuğ Sönmez, Mert Akbulut, Burak Karamustafaoğlu, Erhan Özbayrak ve Ulaş Kalafat ile birlikte OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Görüşmede, OGİD ile OTSO arasında ortaklaşa yürütülebilecek projeler, genç girişimcilere yönelik destekler ve Ordu’nun ekonomik potansiyelinin geliştirilmesi yönünde atılacak adımlar ele alındı. Toplantının karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. İki kurumun da Ordu’nun geleceği adına birlikte çalışma iradesi vurgulandı.