Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:56 KLARNET FESTİVALİ BAŞLADI
- 15:52 ORDU’DA TAŞKIN RİSKİ MASAYA YATIRILDI
- 15:22 ‘SEVGİ TIRI’ YOLCULUĞA BAŞLIYOR
- 14:40 KABADÜZ’DE TÜRK SAĞLIK SEN DEDİ
- 14:13 KONUT SATIŞLARI ARTTI
- 13:30 FESTİVAL DOLU DOLU BAŞLADI
- 13:19 FINDIK YEVMİYELERİ AÇIKLANDI!
- 13:16 “KAYNAKTA AYRIŞTIR, DOĞAYI KORU”
- 13:04 ÖZTÜRK: SADECE KADROLU ATAMA YAPILMALIDIR
- 12:52 ŞEYHOĞLU: SENDİKA KANUNUNDA REVİZYON İSTİYORUZ!
- 12:19 MİLLETVEKİLİ ŞANLITÜRK, KOMİSYON TOPLANTISINDA KONUŞTU
- 12:19 VATANDAŞLARIN UĞRAK NOKTASI
- 10:53 SPORA HAS
- 10:52 FIFPRO’DAN FIFA’YA ÜLTİMATOM
- 10:52 3.LİG’DE 64 TAKIM KAPIŞACAK
OGİD'DEN, OTSO'YA ZİYARET

Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD), Ordu’nun ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda OGİD yönetimi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD), kentteki ekonomik iş birliğini artırmak ve yeni projeleri değerlendirmek amacıyla Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı (OTSO) ziyaret etti. OGİD Yönetim Kurulu Başkanı Mete Şaşmaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Altuğ Sönmez, Mert Akbulut, Burak Karamustafaoğlu, Erhan Özbayrak ve Ulaş Kalafat ile birlikte OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Görüşmede, OGİD ile OTSO arasında ortaklaşa yürütülebilecek projeler, genç girişimcilere yönelik destekler ve Ordu’nun ekonomik potansiyelinin geliştirilmesi yönünde atılacak adımlar ele alındı. Toplantının karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. İki kurumun da Ordu’nun geleceği adına birlikte çalışma iradesi vurgulandı.