Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 09:49 GAZİ VURUŞU
- 15:21 24 BİN ÖĞRENCİ ÜCRETSİZ YEMEKTEN FAYDALANDI
- 15:21 ZENGİN: SÖZ VERDİK, YETKİYİ ALDIK
- 14:49 ORDU, KENDİ İHTİYACINI KENDİ KARŞILIYOR
- 14:42 KONTEYNERDE TÜM ZAMANLARIN REKORU
- 14:30 “KONGREMİZE GÜÇLÜ BİR HAZIRLIKLA YÜRÜYORUZ”
- 14:01 OSKEM SEZONU AÇTI
- 13:58 ATA SANAYİ DE OTOPARKA KAVUŞTU
- 13:38 YOROZ, TURİSTLERİN AKININA UĞRUYOR
- 13:10 BAŞKAN TEPE, BAYRAMDA SAHADAYDI
- 13:01 ALUCRALILAR DERNEĞİ BAŞKAN TEPE'Yİ ZİYARET ETTİ
- 12:51 ÖZBUCAK’TAN, “BİR ŞEHRİN ÖYKÜSÜ”
- 12:51 “DAHA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ"
- 12:39 “TARIM, CAZİP HALE GETİRİLMELİ”
- 12:32 TRENLER GÜNEŞ ENERJİSİYLE ÜRETİLECEK
ÖZBUCAK’TAN, “BİR ŞEHRİN ÖYKÜSÜ”

Yazar Coşkun Özbucak Ordu’nun sokakları ve insanların yaşamlarını kendi anılarıyla birleştirerek yazdığı “Bir Şehrin Öyküsü” adlı kitabı için 13-14 Haziran Cuma-Cumartesi günleri imza günü düzenliyor.
İki şiir, bir röportaj, bir öykü, üç deneme kitabından sonra yazdığı “Bir Şehrin Öyküsü” adlı kitabı için 13-14 Haziran 2025 Cuma-Cumartesi günleri saat 14.00-18.00 arasında Taşbaşı Mahallesinde Ergin Karlıbel Sanat Merkezi’nde imza günü düzenliyor.
Yazar Coşkun Özbucak kitabı hakkında şu bilgileri verdi. “Kitabımda kendi yaşamışlıklarımla şehrin dokusunu, insan ilişkilerini çeşmelerle, sokaklarla, binalarla anlatmaya çalıştım.
Kiliseden mübadeleyle gidip gelenlere, Menekşe Sokak’tan Kemer Köprü’ye, Ordu tostumuzun tarihinden gazete tarihine, merdiven altı çay ocaklarımızdan fındık mitinglerine kadar çeşitli konularda yaşanılanları görüşmeler de yaparak yazdım.
Yazdığım konulardan seçerek 17 konuyu kitaplaştırdım. Okuyanlar geçmişi gözlerinin önünde canlandıracaklar diye düşünüyorum. Herkesin kendine göre gözlemi olabilir. Ben kendi gözlemlerime duygularımı da katarak yazdım. Ordu’yu farklı bir açıdan irdeledim.”
İmza etkinliğini kitabın içeriğine uygun olsun diye Menekşe Sokak’ta yapmanın anlamlı olacağını belirten Özbucak, “Kitabımda Menekşe Sokak’ın ve Taşbaşı Rum Kilisesi de var. Menekşe Sokak ile kilise bir bütün. Kilisedeki her değişim sokağın da değişmesine neden olmuş. Kitabımı okuyanlar bunu fark edecektir.
Bu nedenle de kitapta konu olan yerde imza günü yapmanın anlamlı olacağını düşündüm. Menekşe Sokak’ta bulunan Sanat Merkezi’ni kullanmama izin veren Sayın Ergin Karlıbel Bey’e de teşekkür ediyorum.” dedi.