Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:34 KENDİ KENDİNE YETEN ORDU!
- 14:07 YILMAZ: KAZANCIMIZ İSTİSMAR EDİLMESİN!
- 13:41 KUMRU RAHATA KAVUŞUYOR
- 13:30 AYBASTI’YA YENİ OTOBÜS TERMİNALİ
- 13:14 DERS KİTAPLARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
- 13:11 ANNELER İŞE ÇOCUKLAR KREŞE
- 12:24 KOKARCAYI TOPLA, HEDİYEYİ KAP
- 12:20 BAĞIMLILIKLARIN EKONOMİYE MALİYETİ YILLIK 78 MİLYAR DOLAR
- 11:55 ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
- 11:51 İNŞAAT MALİYETİ ARTTI
- 11:42 BASİT VERGİLENDİRME 2026’DA GERÇEK OLUYOR!
- 11:18 ORDU 67’DEN, FATSA TARAFTARLARINA JEST
- 11:16 24 YIL SONRA GELEN TARİHİ BAŞARI!
- 11:17 AKKUŞ BELEDİYESPOR’DAN 2 TRANSFER BİRDEN
- 11:15 YAYINCI Bİ KANAL VE SIFIR TV
ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Fatsa Belediyesi, ilçeye değer katan vizyon projelerinden biri olan Çerkezler Tepesi 1. Etap projesini tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Yaz sezonu boyunca hem Fatsalıların hem de ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelen proje, şehre yeni bir yaşam alanı kazandırmanın gururunu yaşatıyor.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Çerkezler Tepesi’nin Fatsa için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“Çerkezler Tepemizin birinci etap kısmını tamamladık ve şehrimize kazandırdık. Bu proje, yaz sezonu boyunca ilçemize gurbetten gelen hemşehrilerimiz ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gördü. Burayı adeta bir destinasyon merkezi haline getirdik. Geri dönüşler son derece olumlu oldu. Şehrimize büyük bir değer kattığına inanıyorum.” dedi.
“KALAN EKSİKLİKLER KISA SÜREDE TAMAMLANACAK”
Başkan Kibar, mesire alanındaki eksikliklerin de kısa sürede giderileceğini belirterek, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz hem kendi imkânlarımızla hem de yapacağımız yeni ihalelerle burayı daha da güzelleştirecek. Önümüzdeki günlerde meclis üyelerimizle birlikte bir istişare toplantısı yaparak, Çerkezler Tepesi’ni daha cazip hale getirecek yeni projeleri masaya yatıracağız. Çamlık Bölgesi’ne bir üst geçit bağlantısı, zirve noktasına seyir terası ve bölgenin simgesi olacak dev bir Türk bayrağı projesi üzerinde çalışıyoruz.” dedi.
Vatandaşların sosyalleşebileceği, doğa ile iç içe vakit geçirebileceği, şehrin panoramik manzarasının tadını çıkarabileceği Çerkezler Tepesi, kısa sürede Fatsa’nın en prestijli yaşam ve turizm merkezlerinden biri haline gelmiş durumda.