Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:35 MHP’DEN MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI
- 15:34 ORDU TİCARET FESTİVALİ İÇİN İLK ADIM ATILDI
- 14:14 İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ FAALİYETLERİ TAMAMLANDI
- 13:39 YENİLEME SÜRESİ UZADI!
- 13:39 70 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 12:52 ÜNYE KALESİ’NE BÜYÜK İLGİ
- 12:47 “YENİ BİR TESCİL KADASTRO SEFERBERLİĞİ BAŞLATILMALI”
- 12:16 ŞANLITÜRK, İŞ GELİŞTİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12:16 OSKİDEN KAÇAK SU DENETİMİ
- 12:03 ÜNYE’DE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU
- 12:01 “KADINLARIMIZIN EMEĞİNİN DEĞERE DÖNÜŞMESİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
- 11:58 612 BİN 651 ÇOCUK SUÇA SÜRÜKLENDİ
- 11:57 KIZILAY ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELEDE ÖN SAFTA
- 10:37 İREM BEŞİKTAŞ’TA
- 10:36 SÜPER LİG’DE SEZON KARARI
“FUTBOLCU UYGUNLUĞU” İTİRAZLARINA RET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, TFF'nin 2. Lig ve 3. Lig futbolcu uygunluğunda yaptığı değişikliklere yönelik itirazları reddetti.
TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Tahkim Kurulu, MKE Ankaragücü'nün 2. Lig futbolcu uygunluğunda, futbolcular Ahmet Buğrahan Tuncay, Ali Kucık, Berkay Çakır, Fikret Topaloğlu, Gürcan Gözüm, Hakan Olkan, Murat Şimşek, Mustafa Gürbüz, Oktay Kancı, Serhan Yılmaz ve Yusuf Orhan'ın da 3. Lig futbolcu uygunluğunda yapılan değişikliklere yönelik itirazlarını değerlendirildi.
Kurul, TFF Yönetim Kurulu kararlarının usule, esasa ve talimatlara aykırı olmadığını belirterek itirazları oybirliğiyle reddetti.
TFF, 14 Mayıs'ta yayımladığı futbolcu uygunluğu talimatnamesinde 2. Lig'deki kulüplerin 31 Aralık 2004 ve öncesinde doğmuş en fazla 25 futbolcuyu tescil ettirebileceğini, 3. Lig'deki kulüplerin ise 31 Aralık 2000'den önce doğmuş en fazla 5 futbolcuyu tescil ettirebileceğini duyurmuştu.