HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Almanca Özel Ders Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Haziran 2025 Perşembe Saat: 10:49

ORDU’NUN GURURU BAŞARMAYA YEMİNLİ

Ordulu Sporcu Tan Aşkan, dünyanın en zorlu parkurunda Türkiye’yi temsil edecek KoşuyOrdu Spor Kulübü Kaptanı Tan Aşkan, İtalya’da düzenlenen UTMB Laverado’da Türkiye’den katılan 13 sporcudan biri olarak Alplerin zorlu coğrafyasında
ORDU’NUN GURURU BAŞARMAYA YEMİNLİ

Ordulu Sporcu Tan Aşkan, dünyanın en zorlu parkurunda Türkiye’yi temsil edecek

KoşuyOrdu Spor Kulübü Kaptanı Tan Aşkan, İtalya’da düzenlenen UTMB Laverado’da Türkiye’den katılan 13 sporcudan biri olarak Alplerin zorlu coğrafyasında mücadele edecek.

                KoşuyOrdu Spor Kulübü Kaptanı Tan Aşkan, patika koşularında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan UTMB Dünya Serisi kapsamındaki UTMB Laverado yarışına katılmak üzere İtalya’ya gitti. Türkiye’den yalnızca 13 sporcunun katıldığı bu uluslararası organizasyonda Aşkan, ülkemizi ve Ordu’yu temsil edecek.

50 kilometre ve 2600 metre tırmanış

Zorluk derecesi yüksek parkurda, 50 kilometrelik koşu mesafesi ve 2600 metrelik tırmanış Aşkan’ı bekliyor. 27 Haziran 2025’te başlayacak yarış, 2026 Kış Olimpiyatları'na da ev sahipliği yapacak İtalya'nın Cortina kentinde, Dolomit Dağları'nın büyüleyici atmosferinde gerçekleştirilecek.

“Şehrimi ve ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim”

Hedefinin UTMB final yarışlarına katılmak olduğunu belirten Tan Aşkan, kent gazetesine yaptığı açıklamada,“Dünyanın en büyük patika koşu organizasyonunda 13 Türk içinde ilk Ordulu olarak ülkemizi temsil ediyorum. Ordu’da ilk, Türkiye’de sayılı sporculardan biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.” ifadelerini kullandı.

KoşuyOrdu Kaptanı Tan Aşkan İtalya’da Türkiye’yi Temsil Ediyor!

KoşuyOrdu Spor Kulübü Kaptanı Tan Aşkan, Dünya patika koşularının en prestijli organizasyonu olan UTMB Dünya Serisi yarışı, UTMB LAVERADO 'da ülkemizi ve Ordu’yu temsil etmek üzere yer alıyor.

Türkiye’den sadece 13 sporcunun katıldığı bu dev organizasyonda Tan Aşkan,  Alplerin zorlu coğrafyasında 50 kilometre ve 2600 metre tırmanış içeren zorlu parkurda mücadele edecek.

27 Haziran da, 2026 Kış Olimpiyatlarının yapılacağı İtalya'nın Cortina şehrinde Dolomit Dağları'nın eşsiz doğasında, sadece fiziksel değil mental irade ve dayanıklılığın sınandığı bu koşuda, Türkiye ve KoşuyOrdu bayrağını gururla dalgalandıracak.

Tan Aşkan; " Hedefim UTMB Dünya serisi yarışlarında puan toplayıp; UTMB Final serisi yarışlarına katılmak ve Ordu da ilk, Türkiye de sayılı koşucular arasına girmek istiyorum. Şehrimi ve ülkemi iyi bir şekilde temsil etmek için sabırsızlanıyorum. Dünya’nın En Büyük Patika Koşu Organizasyonun da 13 Türk içinde ilk Ordulu olarak ülkemizi temsil edeceğim." dedi.

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’NUN, GURURU, BAŞARMAYA, YEMİNLİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız