Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:30 ŞEHİDİMİZİ EBEDİYETE UĞURLADIK
- 14:29 ÇOCUK SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇIYOR
- 14:12 REKABET KURUMU’NDAN FERRERO AÇIKLAMASI
- 14:01 FATSA’DA YOĞUN YAĞIŞ SONRASI HIZLI MÜDAHALE
- 12:46 YEŞİL YOL’DA ÇALIŞMALAR TAM GAZ
- 12:41 ÖĞRENCİLER LGS VE YKS’DE NASIL BAŞARILI OLUYOR?
- 12:39 MİNİK KALEMLER BÜYÜK HAYALLERLE BULUŞUYOR
- 12:31 SANCAKTAROĞLU; “YETKİLİ SENDİKA OLACAĞIMIZ GÜNLER YAKIN”
- 12:09 ÖZTÜRK; MEMURDA DEVLETİN OMURGASIDIR!
- 11:51 TÜRK SAĞLIK SEN GELİYOR!
- 11:36 ALTINORDU SKATE PARK YENİLENİYOR
- 10:47 HUZUR VE GÜVENİN TEMİNATI “JANDARMA”
- 10:33 1.LİG’DE FİKSTÜR ÇEKİLDİ
- 10:31 KAAN, 52 ORDUSPOR’LA EL SIKIŞTI
- 10:30 ÜNYE BİLYAFORM YARIŞLARI 2’NCİ KEZ START ALACAK
FATSA’DA YOĞUN YAĞIŞ SONRASI HIZLI MÜDAHALE

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Buharı Mahallesi otoban bağlantı yolunda meydana gelen altyapı sorununa hızlı müdahale etti.
Yoğun yağışlar sonrası hasar gören menfez çevresi, iş makinesiyle yapılan dolgu çalışmasıyla yeniden güvenli hale getirildi. Yapılan müdahaleyle birlikte mahalle sakinlerinin ulaşımda yaşadığı aksaklık giderildi, trafik akışı normale döndü.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, özellikle yağışlı havalarda oluşabilecek olumsuzluklara karşı belediye ekiplerinin sahada hazır olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu ulaşımı için ekiplerimizle birlikte gece gündüz sahadayız” dedi.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, sadece Buharı Mahallesi’nde değil, ilçenin farklı noktalarında da çalışmalarını sürdürüyor. Ilıca Mahallesi Eyüpoğlu ve Kranyol mevkileri ile Güvercinlik Mahallesi Balioğlu mevkiinde de yol iyileştirme çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan bu müdahalelerle birlikte kırsal mahalle yollarının daha güvenli ve ulaşılabilir hale gelmesi sağlandı.
Fatsa Belediyesi, kırsal bölgelerdeki ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.