Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:24 ÇİLELİ YOLLARA KONFOR GELİYOR
- 15:21 3. LİGDE FİKSTÜR ÇEKİLDİ
- 14:22 52 ORDUSPOR’DAN ALTYAPIYA YATIRIM
- 14:00 “DENİZ ENFEKSİYONLARINA DİKKAT”
- 13:44 VALİ EROL: OLAYLARI AYDINLATMA ORANIMIZ %99.9
- 13:14 “PATPATI HER YERDE KULLANMAYIN“
- 13:14 GENEL TARIM SAYIMI BAŞLADI
- 13:12 ŞEYHOĞLU; “2026 ZİYA GÖKALP YILI İLAN EDİLMELİDİR!”
- 13:09 İL GÜVENLİK VE ASAYİŞ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
- 13:04 “KIYMETLİ BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTIK”
- 12:59 UNUTULMUŞ DEĞERLER GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
- 12:56 OSKEM’LE SAHİLLER GÜVENDE
- 12:50 KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELEYE DEVAM!
- 12:28 BAŞARILI BAŞHEKİME ANLAMLI TEŞEKKÜR.
- 11:10 HAZİRANDA EN ÇOK KONUŞULAN BELEDİYE BAŞKANLARI
ÇİLELİ YOLLARA KONFOR GELİYOR

Yıldızlı Mahallesi Güney Sokak’ta çeyrek asırdır yaşanan yol sorununa, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe son noktayı koydu. Kışın çamurla, yazın tozla mücadele eden mahalle sakinleri, yıllar sonra beton yol konforuna kavuştu.
Altınordu Belediyesi, kentin dört bir yanında sürdürdüğü ulaşım yatırımlarıyla vatandaşların yıllardır süren yol sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda, Yıldızlı Mahallesi Güney Sokak’ta yaşayan vatandaşlar, 25 yıldır bekledikleri yol hayaline Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile kavuştu. Mahalle sakinlerinin kış aylarında çamurla, yaz aylarında ise tozla mücadele ederek sürdürdükleri yaşam, beton yol çalışmasıyla konforla buluştu. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nce bölgede yapılan çalışmalarda ilk olarak yağmur suyu çalışması yapıldı. Altyapısı güçlendirilen yol 4 metre genişletildi. Son aşamada ise 375 metre uzunluğundaki güzergâh betonla kaplanarak vatandaşların kullanımına sunuldu. Yapılan çalışmayla mahalle sakinlerinin çeyrek asırlık yol hasreti sona ererken, bölgedeki yaşam kalitesi de önemli ölçüde artırılmış oldu.
MUHTAR MADEN: HER GÜN DUA EDİYORLAR ULAŞ BAŞKANA
Mahalle Muhtarı Sedat Maden, “25 yıldan beri burada büyük bir sıkıntı vardı. Yolumuz çok perişan bir haldeydi. Çamur, çoraktı. Sokağımız çağın çok gerisinde kalmıştı. Şimdi kıyı-köşe her taraf yapıldı. 25 yıldır çözülmeyen yol sorunumuzu yaklaşık 2,5 ay içerisinde çözüldü. Çok güzel oldu. Vatandaşlar da çok memnun oldu. Her gün dua ediyorlar Ulaş başkana. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TEPE’YE TEŞEKKÜR
Vatandaşlar da yollarının beton yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Sebahat Baş, “Yolumuz gerçekten çok kötüydü. Tek isteğimiz yolumuzun güzel olmasıydı. Yıllardır yolumuzun beton yapılması için uğraşıyorduk. Yağmur yağdığında yolumuz çamur oluyordu. Yürümekte zorlanıyorduk. Kapılarda çocukların oynaması sorun oluyordu. Çok şükür yolumuz yapıldı. Şimdi temiz ve rahat oldu” ifadelerine yer verdi.
Gürsel Öztürk, “Ben burada yaşamaya başlayalı 8 yıl oldu. Burada hem çocuklarımız hem biz çamur ve çorak içerisindeydik. Sağ olsunlar yolumuzun altyapısını yapıp, beton döktüler. Sayın Başkanımız Ulaş Tepe sayesinde buradaki sorunumuz çözüldü. Burada çok büyük hizmet oldu. Yapılan çalışmalardan gurur duydum” diye konuştu.
Turgut Aktepe, “Burada perişandık. Çamurdu her taraf. Şimdi betonlandı. Güzel bir hizmet oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Mehmet Canbay, “Yaşama zamanı yeni geldi. Buraya güzel bir yol yapıldı. Ben 95 yaşındayım, Allah bize bugünü de gösterdi. Yapanlardan Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.
Olgun Keşap, “Evimize çamur içerisinde giriyorduk. Sağ olsunlar buraya beton döktüler. Şimdi çok güzel oldu. Allah razı olsun herkesten” ifadelerini kullandı.