Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:09 VALİ EROL VE BAŞKAN GÜLER, BALIKÇILARI YALNIZ BIRAKMADI
- 15:05 TKDK DOKUZUNCU BAŞVURU ÇAĞRI İLANINA ÇIKTI
- 15:02 YEŞİLAYDAN BAĞIMLILIKLARA KARŞI STRATEJİK ADIM
- 14:39 BÜYÜK ZAFER COŞKUYLA KUTLANDI
- 13:54 ORDU’YA 10 ADET YENİ SERA
- 13:43 “TÜRK DÜNYASI EĞİTİM KURULTAYI” BAŞLADI
- 13:40 BAYRAKTAR, ÜRETİCİ-MARKET FİYAT FARKLARINI DEĞERLENDİRDİ
- 12:36 “HURDA ARAÇ TEŞVİK YASASI ACİLEN ÇIKARILMALI”
- 11:01 MİLLİ ARA TARİHLERİ
- 11:00 1.AMATÖR KÜME GRUPLARI AÇIKLANDI
- 11:00 SÜPER AMATÖR 19 EKİM’DE BAŞLAYACAK
- 11:00 1.ELEME TURU START ALIYOR
- 10:22 AKÇA’DAN ÇKS VE KOKARCA İÇİN KRİTİK UYARILAR!
- 06:10 ORDULU BALIKÇILAR "VİRA BİSMİLLAH" DEDİ
- 05:50 ALTINORDU’DA ZAFERE KOŞULDU
VATANDAŞLARIN UĞRAK NOKTASI

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yer alan Kirazlimanı Yaşam Merkezi, dönüşüm projesiyle birlikte her geçen gün daha fazla vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
2020 yılında yüksek katlı Belde Evler adlı beton blokların yıkılmasıyla halkın kullanımına kazandırılan ve kent estetiğine uygun, denizle iç içe keyifli bir yaşam alanına dönüştürülen alanda denize girilebilen kumsal alanları, çocuklar için parklar, yürüyüş yolları ve sosyal donatılar inşa edildi.
Vatandaşların dinlenip sosyalleşebileceği bir cazibe alanına dönüşen bölgede, Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. tarafından işletilen ‘Çamlı Köşk Çay Bahçesi’ ise temiz, huzurlu ve nezih yapısıyla büyük beğeni topluyor.
VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI
Şehrin kalabalık atmosferinden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen çay bahçesi, maviyle yeşilin buluştuğu manzarasıyla hem gündüz hem de akşam saatlerinde doğayla iç içe bir dinlenme imkânı sunuyor. Hijyenik ve uygun fiyatlı hizmet anlayışıyla da takdir toplayan mekân, özellikle ailelerin yoğun ilgisini çekiyor. Vatandaşlar burada deniz havası eşliğinde çaylarını yudumlarken, çocuklar da hemen yakındaki park alanlarında güvenle vakit geçirebiliyor.
Yapılan hizmetler için Başkan Güler ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar herkesi gelip alanı görmeye devam ediyor