Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 13:55 KAÇAK SU KULLANANLARA SIKI TAKİP
- 13:41 ORDU’DA SUÇ ORANI AZALIYOR
- 12:44 “EĞİTİM, ÜLKEMİZİN TEMEL TAŞIDIR”
- 12:41 VALİ EROL; “EĞİTİM-ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN”
- 12:37 “GELECEĞİN TEMİNATI ÇOCUKLARI KORUMAK GÖREVİMİZ”
- 11:50 ZENGİN, FİZYOTERAPİSTLER GÜNÜNÜ KUTLADI
- 11:34 FİLENİN SULTANLARI DÜNYA İKİNCİSİ
- 11:34 ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ İDDİALI BAŞLADI
- 11:35 SPORA HAS
- 11:33 ŞEYHOĞLU: RESEN ATAMA KABUSA DÖNÜŞTÜ!
- 11:34 52 ORDU’NUN KEYFİ YERİNDE
- 10:03 GAZİ VURUŞU
- 17:20 ORDU 67 “1” LE BAŞLADI
- 15:38 ORDU’NUN KUŞ CENNETİ: MELET
- 15:35 HAYDİ ÇOCUKLAR OKULA
ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ İDDİALI BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonu tarihi başarılarla kapatan Ünye Futbol Kulübü, Cevizdere Tesisleri’nde yaptığı ilk antrenmanla 2025-2026 sezonuna merhaba dedi.
U11’den U17’ye kadar pek çok kategoride elde ettiği şampiyonluklarla dikkat çeken mavi-siyahlılar, yeni sezona da iddialı giriyor.
Birçok kategoride zirvede yer aldı
Ünye Futbol Kulübü, geçen sezon U16, U12 ve U11 liglerinde şampiyonluk elde ederken, U16 takımı ile Ordu’yu Türkiye Şampiyonasında temsil etti. Ayrıca U11 takımı Antalya Junior Cup’ta, U12 ve U11 ekipleri ise Trabzon’da düzenlenen Football Fast turnuvasında şampiyonluk kürsüsüne çıktı.
U17, U15 ve U13 kategorilerinde ise ligi ikinci sırada tamamlayan kulüp, bir oyuncusunu Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’ne göndermenin gururunu yaşadı.
A Takım 1. Amatör Lig’de mücadele edecek
Yeni sezonda A Takımı ile 1. Amatör Lig’de yer alacak Ünye Futbol Kulübü, altyapıda ise U16, U15, U14, U13, U12 ve U11 kategorilerinde mücadelesini sürdürecek. İlk antrenmanda oyuncuların heyecanına ortak olan kulüp yönetimi, hedeflerini yüksek tuttu.
Tamtürk: “Amacımız her zaman en iyisini başarmak”
Kentin haberine göre, Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk, ilk antrenman sonrası yaptığı açıklamada oyuncularının azminden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:
“Çocuklarımızın, gençlerimizin istekli, arzulu ve futbolu özlemiş olmanın verdiği özlem ile yeni sezona merhaba diyoruz. Her yıl olduğu gibi geçtiğimiz sezonu da başarılı bir şekilde geride bıraktık. Ancak hedefler bitmez. Yeni sezonda da amacımız daha iyisini başarmak. Her zaman olduğu gibi bu sezonda da çocuklarımızın futbol gelişimleri için gerekli çalışmalara devam etmek. Bunun için hazırlıklarımızı yaptık. Umarım sakatlıkların yaşanmadığı bir sezon olur.”