HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Nisan 2017 Pazar Saat: 13:10

“23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN”

AKP Ordu İl Başkanı Av.Uğur Çelenk , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı, Başkan Çelenk Mesajında, “23 Nisan 1920de, TBMM ‘i Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir diye kurulmuştur. Türk Milleti
“23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN”

AKP Ordu İl Başkanı Av.Uğur Çelenk , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı, Başkan Çelenk Mesajında, “23 Nisan 1920'de, TBMM ‘i Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir' diye kurulmuştur. Türk Milleti ,tarih boyunca olduğu gibi 15 Temmuz’da son örneğini sergileyerek , bağımsızlığı söz konusu olunca azim ve kararlığını tüm dünyaya örnek olacak şekilde göstermektedir” dedi.

Başkan Çelenk, şöyle devam etti; “23 Nisan Aziz milletimizin, vatan ve al bayrak sevgisi, bağımsızlığa olan sarsılmaz sevdası , yok olmakla karşı karşıya kalan bir milletin küllerinden doğarak ben buradayım diye ayağa kalkışının ,demokrasiyi tesis ederek ,Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurduğu gündür diyerek , 23 Nisan 1920, ülkemizi işgale teşebbüs edenlerin karşısında, Türk Milletinin vatanına sahip çıkmak gayretiyle Milli İrade’yi hakim kıldığı gün ise , 15 Temmuz’da aynı böyle bir gündü ifadesini kullanarak , alçak, satılmış hainlerin, Pensilvanyalı teröristin emri ile milletin parası ile aldığı Uçaklarla Milli İradeyi yok etmek için TBMM’ ne bomba yağdırırken , Milletin Vekilleri Mecliste ,Meclis kapanmamalı, yapacağımız şey burada ölmektir diyerek, Cumhurbaşkanımız, Onların tankları varsa bizim de imanımız var. Direnin. Gerekiyorsa öleceğiz diyerek ve 80 milyon her fert tarihten gelen ,aynı iman ve aynı ruhla kararlılık ve azmini, bağımsızlığı karşısında canını ortaya koymayı göstermişlerdir, böyle bir milleti kim boyunduruk altına alabilir, böyle bir devlete kim el uzatmaya cesaret edebilir” diye konuştu.

Başkan Çelenk, sözlerini şöyle noktaladı; “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 97. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor,Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinizden öpüyorum. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyorum” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : “23, NİSAN, ULUSAL, EGEMENLİK, VE, ÇOCUK, BAYRAMI, KUTLU, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız