HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Nisan 2017 Salı Saat: 11:08

ERDİNÇ YILMAZ “AZMİN ZAFERİ KİTABINI” İMZALADI

 Fenerbahçe Sevdalısı Yazar Erdinç Yılmaz Azmin Zaferi Kitabını Ordu Fenerbahçeliler Derneği Üyeleri İçin İmzaladı. 23 Nisan 2017 Tarihinde Ordu Fenerbahçeliler Derneği Abdullah Uygun Salonunda Derbi Heyecanı İçin Fenerbahçeli tarafta
ERDİNÇ YILMAZ “AZMİN ZAFERİ KİTABINI” İMZALADI

 Fenerbahçe Sevdalısı Yazar Erdinç Yılmaz Azmin Zaferi Kitabını Ordu Fenerbahçeliler Derneği Üyeleri İçin İmzaladı.

23 Nisan 2017 Tarihinde Ordu Fenerbahçeliler Derneği Abdullah Uygun Salonunda Derbi Heyecanı İçin Fenerbahçeli taraftarlar bir araya geldi. Salonu tıka basa dolduran taraftarlar büyük bir heyecanla maçı takip etti.

Derbi maçının devre arasında Ordu Fenerbahçeliler Derneği Onursal Üyesi ve Yazar Erdinç Yılmaz’ın “AZMİN ZAFERİ” Kitabının imza günü yapıldı. İmza günü ile ilgili bir açıklama yapan Ordu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bahadır Baş; ”Bu gün Erdinç Yılmaz Kardeşimizin imza günü için bir aradayız. Kendisi büyük bir emek ve caba ile bu kitabı hazırladı. Kendisi çok kitap okuyan bir kardeşimiz. Okuduğu kitapları sosyal medyadan takip ediyoruz. Onun bu azmi bu gayreti hepimiz için örnek olacak bir durum. Bir başarı öyküsü yaptığı.

Geçirdiği rahatsızlığa, fiziksel engelline rağmen o kendisi ile barışık mutlu ve çevresine enerji saçan birisi. Belki bu gün çok kimse farkında değil ama gelecekte başarı öyküsü yazılan insanlar arasında yer alacağına inanıyorum. O aynı zamanda yaşam enerjisini Fenerbahçe den alan bir kardeşimiz. Onun için Fenerbahçe Galatasaray Derbi maçında imza günü hazırladık. Maçın devre arasında yaptığımız bu imza gününün Fenerbahçe’mize uğurlu geleceğine inanıyoruz. Katkı veren değerli dernek yöneticilerimize ve dernek üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Erdinç Yılmaz imza günün de kitaplarını imzaladı ve maçın Fenerbahçe’nin galibiyeti ile sonuçlanmasından ayrıca mutlu oldu. İmza Gününe ilgi ve katılım yoğundu.

ERDİNÇ YILMAZ KİMDİR

26 Nisan 1995 tarihinde Ordu da doğdu. İlköğrenimini Ordu Güzelordu Okulunda tamamladı. Kas hastalığı nedeniyle lise 1. sınıfı yarıda bırakarak eve kapandı. Ailesinin çabası ve desteğiyle toparlanan Yılmaz, piyano kursuna başladı. Yılmaz, kursta tutkunu olduğu Fenerbahçe’nin 100. yıl marşını çalarak dikkati çekti.Kas hastalığı nedeniyle parmaklarını kullanmakta zorluk çeken ve dizüstü bilgisayarında sadece iki parmağını kullanarak hayatını satırlara döken Erdinç Yılmaz Kitabının önsözde şöyle özetlemiş: "İki parmağımla harika şeyler yaptım. Yürüyemiyorum, konuşamıyorum ama kendimi kitap sayfalarına döktüm. Bu kitapta anlatmak istediğim şey, azim edilince yapılacak çok şey vardır. Ben iki parmağımla hayatımdaki zorlukları, acıları, çileleri ve mutlukları anlatmaya çalıştım."  (Ordu Yeni Haber)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız