HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Mart 2016 Cumartesi Saat: 11:55

ORDU ŞEHİDİNİ UĞURLUYOR

Diyarbakır Sur’da şehit düşen Ordulu jandarma Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu, bugün Ünye Cumhuriyet meydanında düzenlenecek olan törenle son yolculuğuna uğurlanacak.
ORDU ŞEHİDİNİ UĞURLUYOR

ORDU ŞEHİDİNİ UĞURLUYOR

Diyarbakır Sur’da şehit düşen Ordulu jandarma Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu, bugün Ünye Cumhuriyet meydanında düzenlenecek olan törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Diyarbakır’da düzenlenen askeri törenin ardından Şehit Uzman çavuş’un cenazesi askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı’na getirildi. Daha sonra Şehit Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu’nun cenazesi Ünye’ye getirilerek morga kaldırıldı.

Şehit uzman çavuş Fatih Efiloğlu için bugün Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda  saat 11.00 de askeri tören düzenlenecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ordu Milletvekilleri, askeri erkan, protokol mensupları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların da katılacağı törenden sonra aynı yerde cenaze namazı kılınacak. Şehit Uzman çavuş daha toprağa verilecek.

 Efiloğlu'nun babası Mustafa, annesi Havva ve eşi Özlem Efiloğlu'nun da yer aldığı cenaze aracının evin önüne getirilişi sırasında bazı yakınları sinir krizi geçirdi.Efiloğlu'nun cenazesi bir süre araçta bekletildikten sonra Ünye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Öte yandan dün Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz şehitimizin babaocağını ziyaret etti. Efiloğlu'nun babası Mustafa, annesi Havva ve eşi Özlem Efiloğlu'nun da yer aldığı cenaze aracının evin önüne getirilişi sırasında bazı yakınları sinir krizi geçirdi.

Şehit babası Mustafa Efiloğlu ve ailesine taziye de bulunan başkan Yılmaz, şehit ailesinin inşaat halinde olan evinin de kendileri tarafından yapılacağı sözünü verdi.

Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada; “Ordumuzun evladı şehidimiz Uzm.Çvş. Fatih Efiloğlu'nu babaocağında yüzlerce hemşehrimizle birlikte karşıladık. Şehidimizin Ünye Çınarlık Mahallesi'ndeki babaevinin inşaat halinde olduğunu görünce hemen talimat verdim. Şehidimizin babasının da onayıyla, Şehidimizin babaevini biz yaptıracağız. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun. Allah razı olsun” dedi.

Taziyeleri kabul eden şehit babası Mustafa Efiloğlu ise; "3 oğlum daha var, vatana feda olsun. Bu vatan size minnettar. Hainler, bu ülke üzerinde operasyon yapmak isteyen alçaklar, böyle vatan evlatları ve vakur aileleri olduğu sürece asla başarılı olamayacaklar” dedi. (Şafak DELİÇAKAR/OYH)

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, ŞEHİDİNİ, UĞURLUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız