HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Mayıs 2017 Çarşamba Saat: 09:40

“UZUN VADELİ, KALICI HİZMETLER YAPIYORUZ”

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan mahalle iftarları kapsamında Karapınar Mahallesi’ne kurulan iftar sofrası ile vatandaşları aynı sofrada buluştu.
“UZUN VADELİ, KALICI HİZMETLER YAPIYORUZ”

 

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan mahalle iftarları kapsamında Karapınar Mahallesi’ne kurulan iftar sofrası ile vatandaşları aynı sofrada buluştu.

 

Altınordu Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen mahalle iftarlarının ilki Karapınar Mahallesi’nde düzenlenen programla start aldı. Karapınar Mahallesi’nde düzenlenen iftar programı ile yaklaşık 2 bin kişi aynı sofrayı paylaştı. Birlik ve beraberlik ruhunun ön plana çıktığı iftar sofrasına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yanı sıra Altınordu İlçe Emniyet Müdür Erol Boyraz, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, meclis üyeleri, siyasiler ve 2 bine yakın vatandaş katıldı.

 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “GELİŞMİŞ BİR ALTINORDU’DA YAŞAMAK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ”

 

Karapınar Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlar ile bir araya gelen ve burada bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu söyledi. Konuşmasında Altınordu’da yapılan çalışmaları da değerlendiren Başkan Tekintaş, “Ramazan güzel, çünkü Ramazan buluşma, yardımlaşma, dayanışma ve özellikle inancımızın gereği olan bir birimize sevgimizi göstereceğimiz aylardan bir tanesi. Bu durumun bilincindeyiz ve Ramazanda vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Ayrıca şehrimizin dört bir yanındaki çalışmaları sürdürerek hem sizlerin huzurunuzu hem rahat bir ortamda yaşamanızı hem de gelişmiş bir Altınordu ilçesinde yaşamak için gayret gösteriyoruz. Bu çalışmaları yaparken Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Altınordu Belediyesi olarak ortak bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

 

“KARAPINAR’DA SEL VE SU BASKINI SORUNUNU ORTADAN KALDIRIYORUZ”

 

Karapınar Mahallesi’nde daha önceki yıllarda yaşanan sel problemlerini yapılan çalışmalarla aştıklarını ve çalışmalarda sona yaklaştıklarını dile getiren Başkan Tekintaş, “Karapınar Mahallemizdeki en büyük işimiz alt yapı sorununu ortadan kaldırmaktı. Yapılan çalışmalar sırasında zaman zaman sıkıntılar verebiliyoruz ama hedefimiz gelecekte rahat etmek. Bu çalışmalar kapsamında yağmur suyu hatları ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıyoruz. Karapınar Mahallemizde yaşanan sel problemlerini yapılan ve son aşamasına gelen bu çalışmalar ile aşıyoruz” diye konuştu.

 

 

Altınordu’da yapılan alt ve üst yapı çalışmaları ile vatandaşlara bir daha geri dönülmez, uzun vadeli hizmetler sunduklarını aktaran Başkan Tekintaş, ana güzergahlar da yapılan asfalt çalışmalarına ek olarak ara sokaklarda da çalışmalar sürdürdüklerini ifade etti. Karapınar Mahallesi’nde yapılan beton yol çalışmalarına da vurgu yapan Başkan Tekintaş, “Biz ara sokakları hem asfaltlamaya hem de beton yol yapmaya devam ediyoruz. Karapınar Mahallemizi geçen yıl bin 500 metre beton yolu hizmete sunarken bu yılda bin 700 metrelik beton yola kavuşturuyoruz. Alt yapının tamamını elden geçirerek bu şehri bir daha geri dönülemez, uzun vadeli, kalıcı hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK, ESKİSİ GİBİDE KALMAYACAK”

 

30 Mart Yerel Seçimlerinde vatandaşlara bir söz verdiklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Biz 30 Mart Yerel Seçimlerinde sizlerin karşısına çıkarken şunu söylemiştik, ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, eskisi gibi de kalmayacak’ nasip olursa bu sözümüzü tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Düzenlenen iftar programı konuşmaların ardından sona erdi.

 

 

Anahtar Kelimeler : “UZUN, VADELİ, KALICI, HİZMETLER, YAPIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız