HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Haziran 2017 Cumartesi Saat: 10:36

“YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİYİZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde 2 bin 500 kişinin katılımıyla iftar programı düzenledi. Başkan Enver Yılmaz, ilçede devam eden tüm yatırımların takipçisi olduklarını ve büyük bir bölümünü yıl sonuna kadar tamamlay
“YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİYİZ”

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde 2 bin 500 kişinin katılımıyla iftar programı düzenledi.  Başkan Enver Yılmaz, ilçede devam eden tüm yatırımların takipçisi olduklarını ve büyük bir bölümünü yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi.

 

İftar programı için İkizce’ye gelen Başkan Yılmaz, Gençağa Kalesi ve İkizce İmam Hatip Lisesi inşaatı başta olmak üzere ilçe genelinde devam eden yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu. İkizce ilçesinin Gençağa Kalesi, Laleli Camii, Şahinkaya ve Cindeğirmeni gibi birçok tarihi ve kültürel değere ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, Hacıemiroğulları Beyliği döneminden kalma olduğu iddia edilen kale için arkeolojik kazı çalışmaları başlatacaklarını ifade etti.

 

“İKİZCE’YE ÜÇ YILDA 38 MİLYON TL YATIRIM YAPILDI”

 

İkizce ilçesine ulaşım, içme suyu ve diğer alanlarda üç yılda 38 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “İkizce ilçemize Büyükşehirden önce yol ve su yatırımı için İl Özel İdaresinden ayrılan ödenek yılda 600 bin TL’ydi. Biz ise üç yılda 38 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Göreve başladığımızda ilçemizin yol ve suyla ilgili çok ciddi sorunları vardı. Hemen çalışmalara başladık ve kısa bir sürede 1 adet su alma yapısı, 3 adet içme suyu deposu, 3 bin 500 metre kanalizasyon hattı ve 38 bin metre içme suyu inşa ederek, toplam 15 milyon TL’lik su yatırımı yaptık. İnşa ettiğimiz 29 km asfalt yola ilave olarak 2017 yılında 38 km asfalt yol yapmayı planlıyoruz. İkizce ilçemizde bugün itibarıyla 10 farklı noktada ekiplerimiz çalışıyor. Tüm bu çalışmalarımızın yanında İkizce-Çaybaşı, İkizce-Devecik ve İkizce-Şenbolluk yollarında başladığımız altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Ulaşım alanında yaptığımız yatırımlar toplamda 17 milyon TL’yi buldu” dedi.

 

“DÜĞÜN SALONU VE OTOGAR YAPACAĞIZ”

 

Başkan Enver Yılmaz, İkizce’nin diğer sorunlarıyla da ilgili birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “İlçemize güzel bir spor tesisi kazandırıp kent meydanımızı tamamladık. Yapım çalışmaları devam eden 24 derslikli İmam Hatip Lisemizi inşallah Eylül ayında tamamlayacağız. Bunların yanı sıra İkizce ilçemize bir de düğün salonu ve otogar yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

BAŞKAN SÖĞÜT, “BÜYÜKŞEHİRİMİZİN YATIRIMLARIYLA İLÇEMİZ ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜ”

 

İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt de yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılan yatırımlara dikkat çekerek, “İlçemiz Büyükşehir Belediyemizin sürdürdüğü yatırımlar ile adeta şantiyeye dönüştü. Kent meydanımız yapıldı. İmam Hatip Lisemizin inşaatı devam ediyor. Gençağa Kalemizde ise çalışmalar yakında başlayacak. Arıtma tesisimiz yapılıyor, yollarımız asfaltlanıyor ve daha birçok yatırım sürdürülüyor. Tüm bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında gayret sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Düzenlenen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz, İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, Ak Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olğun, Daire Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Programın ardından İkizce’deki mahalle muhtarları ve STK temsilcileriyle istişarelerde bulunan Başkan Enver Yılmaz, vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

 

Anahtar Kelimeler : “YATIRIMLARIN, TAKİPÇİSİYİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız