HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Haziran 2017 Cumartesi Saat: 11:08

ENGELLİLER İFTARDA BULUŞTU

AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığı tarafından engellilere yönelik düzenlenen iftar programına katılan engelli ve engelli yakınları aynı sofrada buluşarak birlikte oruç açtı.  AK Par
ENGELLİLER  İFTARDA BULUŞTU

AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığı tarafından engellilere yönelik düzenlenen iftar programına katılan engelli ve engelli yakınları aynı sofrada buluşarak birlikte oruç açtı.

 AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığı ve AK Parti Ordu İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından engelli ve engelli ailelerini aynı sofrada buluşturmak, birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla iftar programı düzenlendi. Bir otelde düzenlenen iftar programına AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığı üyeleri, AK Parti Ordu İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi üyeleri, engelliler ve çok sayıda engelli ailesi katıldı.

 HEKİM: “YAŞLI VE ENGELLİLERE GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERİYORUZ”

Düzenlenen iftar programının açılış konuşmasını yapan AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, AK Parti olarak engelli ve yaşlılara gereken hassasiyeti gösterdiklerini söyledi. AK Parti döneminde engellilere yönelik hizmetlerin arttığını ifade eden Hekim, “AK Parti olarak gerek il gerekse ilçe teşkilatlarımızda parti bünyemizde Engelli ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi’ni kurarak engelli ve yaşlılarımıza gerekli hassasiyeti gösterme noktasında elimizden geleni yapıyoruz. AK Parti döneminde hem engellilerimize hem de yaşlılarımıza devletin tüm imkanlarını seferber ederek gerek maaş olarak gerek ailelerine yardım olmak amacıyla birçok hizmet ve proje hayata geçti ve geçmeye devam edecek” dedi.

 BAŞKAN TEKİNTAŞ, “ENGELLİLERE ENGELSİZ BİR YAŞAM SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Engelliler için düzenlenen iftar yemeğine katılan ve bir konuşma gerekleştiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, engellilerin hayatını kolaylaştırmak için projeler hazırladıklarını belirtti. Altınordu Belediyesi olarak söz verdikleri ‘Yaşlılar Merkezi’ ve ‘Engelsiz Merkez’ ile ilgili çalışmaların sürdüğünü aktaran Başkan Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak daha önce ihalesini yaptığımız ‘Yaşlılar Merkezi’ inşaatına yakın sürede başlıyoruz. Engelli kardeşlerimiz için söz verdiğimiz, engellilerin engelsizce bir yaşam sürebileceği ‘Engelsiz Merkez’ diye ifade ettiğimiz merkezimizin proje işlemlerini tamamladık. Yakın bir süre içerisinde ihalesini yapıp söz verdiğimiz bu iki projeyi engelli kardeşlerimizin hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.

 MİLLETVEKİLİ TAŞÇI: “İNSANLARI MUTLU KILMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Programa katılarak söz alan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, iftar yemeğine seve seve katıldığını belirterek engellilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Hükümetin ve yerel yönetimlerin engellilerin daha rahat bir yaşama kavuşması için çalışmalar yürüttüğünün altını çizen Taşçı, “Düzenlenen programa seve seve katıldık. Dinimizin güzelliklerinin en güzel şekliyle yaşandığı akşamda sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Partimizin kuruluşundan itibaren bu engelli kardeşlerimizin sorunlarının ve problemlerinin çözümleri ile ilgili başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, Bakanlarımız ve Milletvekillerimizin temel felsefesinde insanı mutlu kılacak, özellikle engelli kardeşlerimizin yaşamdan keyif almasını sağlayacak tüm yaklaşımlar hem merkezi hükümette hem de yerel yönetimlerde kendisini oldukça hissettiriyor. Bundan sonra da sizlerden aldığımız, öneri ve tavsiyelerle daha iyi ve daha yaşanabilir çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu. Düzenlenen iftar programı yapılan duaların ardından sonra erdi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ENGELLİLER, İFTARDA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız