HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Mart 2016 Salı Saat: 10:00

Umut’tan, objektiflerin umuduna destek

Kuzey Doğu Fotoğrafçıları (KUDOF) Kulübü’nün ORDU’DA UMUT VAR adlı fotoğraf sergisi 14 Mart Tıp Bayramı Günü’nde Özel Ordu Umut Hastanesinde açıldı. Objektiflerin umuduna bu kez Özel Ordu Umut Hastanesi destek oldu.
Umut’tan, objektiflerin umuduna destek

ÖZEL HABER

Kuzey Doğu Fotoğrafçıları (KUDOF) Kulübü’nün ORDU’DA UMUT VAR adlı fotoğraf sergisi 14 Mart Tıp Bayramı Günü’nde Özel Ordu Umut Hastanesinde açıldı. Objektiflerin umuduna bu kez Özel Ordu Umut Hastanesi destek oldu.

Dün Ordu Vali Yardımcısı Niyazi Erten, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Hastane sahibi İdris Altınel, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, amatör fotoğrafçılar ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Özel Ordu Umut Hastanesi’nde sergi açılışını gerçekleştiren KUDOF Kulübü başkanı İlhan Türkmen başta Özel Ordu Umut Hastanesi sahibi İdris Altunel’e, doktorlara ve personellerine teşekkür ederek; “Bu görsel şölenin açılışında başta tıp dünyasının anlamlı günlerini kutluyoruz. Sağlıkta çalışan amatör fotoğrafçı arkadaşlarımızın Ordu’nun turizm adına tanıtılmasına katkı sağlamak için böyle bir etkinliği hayata geçirdik. Hastanemize ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Objektiflerden çıkan birbirinden güzel fotoğrafları inceleyen Vali Yardımcısı Niyazi Erten ise burada yaptığı kısa değerlendirmede; “Ordu’nun her alanda tanıyıma ihtiyacı var. Bu anlamda bütün çalışmaları fırsata çevirmeliyiz. KUDOF’ta, 14 Mart Tıp bayramında çok anlamlı bir çalışmaya imza atmış. Bu çalışmaları her alanda kullanmak ve tanıtıma katkı sağlamak adına devam etmesini diliyorum. Sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor hastanemizede desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özel Ordu Umut Hastanesi sahibi İdris Altunel’de; “14 Mart Tıp Bayramı bizim için özel ve anlamlı bir gün. Özellikle sağlıkta çalışan kardeşlerimizin böyle bir etkinliğe imza atmasına da elbette kayıtsız kalamazdık. Bizlerde başta sağlık turizmi olmak üzere Ordumuzun tanıtımında turizm ve sanat adına yapılan her güzel örnek çalışmaya desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Özel Ordu Umut Hastanesi Sahibi İdris Altunel’e desteklerinden ötürü plaket takdim edildi. KUDOF tarafından hazırlanan plaketi Altunel’e Vali Yardımcısı Niyazi Erten takdim etti.  (ŞAFAK DELİÇAKAR/OYH)

Anahtar Kelimeler : Umut’tan, objektiflerin, umuduna, destek

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız