HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2016 Salı Saat: 10:28

“ÜLKEMİZ TERÖR CEHENNEMİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, partisinin il binasında düzenlenen toplantıda önceki gün Ankara’da meydana gelen kanlı saldırıyı değerlendirerek hükümete yüklendi.
“ÜLKEMİZ TERÖR CEHENNEMİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ”

İl Başkanı Atilla Şahin, Altınordu İlçe Başkanı Mustafa kemal ve ilçe başkanlarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen Torun burada da gazetemizin sorularına yanıt verdi.

“HEDEFİN ÖNÜNDE KARARLILIKLA DURACAĞIZ”

Ankara’da meydana gelen terör saldırısını nefretle kınayan Torun; “13 Mart 2016 Pazar günü Ankara’nın merkezi Kızılay'da milletimizi derinden sarsan ve kedere boğan terör eylemini gerçekleştirenler ile saldırının arkasındaki güçler, toplumsal barış ve huzurumuzu bir kez daha hedef almıştır. 37 yurttaşımız hayatını kaybetmiş yüzlerce vatandaşımız yaralanmıştır.

Elbette ulus olarak, acımız, yasımız ve teröre karşı tavrımız ortaktır.Birlik ve beraberlik duygularına sahip milletimizin, ulaşılmak istenen hedefin önünde kararlılıkla duracağına inancım tamdır” dedi.

“AYLARDIR ANKARA’YA EMNİYET MÜDÜRÜ ATAYAMADILAR”

Aylardır Ankara Emniyet Müdürlüğüne atama yapılamadığınada dikkat çeken Torun, “Türkiye’nin Başkentine aylardır emniyet müdürü atayamayan hükümet terörle mücadelede ne kadar başarılı olabilr anlamakta güçlük çekiyoruz. Terörle mücadelede biz her zaman destek olduğumuzu ifade etsek de size ihtiyacımız yok diyen hükümetin geldiği nokta maalesef gözler önündedir. Terörün bilançosu her geçen gün artmakta, ağırlaşmakta ve bedelinide maalesef masum insanlarımız ödemektedir. Ülkemiz, Cumhuriyet ile yönetilen ülkemiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başkanlık sistemi sevdasıyla kaosa sürüklenmiştir. Bu yolda terör örgütü ile masaya oturulmuş, ihanet süreci başlatılmış, terör örgütü meşrulaştırılmış ve ülkemiz bir terör cehennemine dönüştürülmüştür.

“KINAMAKTAN ÖTEYE BİR ŞEY YAPAMIYORLAR”

Her gün şehit haberleri ile yüreğimiz yanarken, Kızılay’ da yaşanılan saldırıyla masum insanlarımızın hayatını kaybetmesi karşısındaki kifayetsiz iktidar sahiplerinin yapabildiği tek şey terör eylemlerinin çok iyi planlandığını söylemek ve olayı kınamaktan ibarettir.

Bu hain saldırıyla, Cumhuriyet iradesini içselleştirememiş, değerlerini anlayamamış, algılayamamış, cumhuriyetle kavgalı bir zihniyetinbu ülkeyi yönetemediği gerçeği bir kez daha ortaya çıkmıştır.Bu nedenle; akıl dışı politikalarla yaşanan krizleri yönetemeyen iktidar sahiplerini bu sorumluluğun gereğini yerine getirerek istifa etmeye davet ediyorum.

Milletimizin geleceğine ve barış ortamına kasteden bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyorum.Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

“PARTİ KAPATMAK ÇÖZÜM DEĞİL”

Gazetemizin sorusu üzerine HDP’nin kapatılması ve dokunulmazlıkların kaldırılmasını da değerlendiren Torun; “Parti kapatmak asla çözüm değildir. Ortada bir sorun var ise önemli olan ortak akıl ile hareket edebilmektir. Milletvekilleri dokunulmazlıkları içinde kanaatim aynıdır. Ancak bu demek değildir ki, suç işleyen bir parti veya milletvekili asla cezasız kalsın anlamınada gelmesin. Türkiye Cumhuriyetini hedef alan ve Türk Milletine uzanan her kirli ve kanlı elin cezası mutlaka adalet önünde sorulmalıdır” şeklinde konuştu. (ŞAFAK DELİÇAKAR/OYH)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız