HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Temmuz 2017 Çarşamba Saat: 08:40

“MEMLEKETİNİZİN KIYMETİNİ İYİ BİLİN”

Valiler kararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan Ordu Valisi İrfan Balkanlığolu Akp Ordu İl Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu. Konuğunu kapıda karşılayan İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, yaptığı açıklamada, Sayın Va
“MEMLEKETİNİZİN KIYMETİNİ İYİ BİLİN”

Valiler kararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan Ordu Valisi İrfan Balkanlığolu Akp Ordu İl Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu.

Konuğunu kapıda karşılayan İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, yaptığı açıklamada, Sayın Valimiz İrfan Balkanlığıoğu’nun tayin haberi bizde gerçekten üzüntü yarattı, bizde olduğu gibi tüm Ordu’lu vatandaşlarımızda aynı üzüntüyü yaşadığını biliyorum. Valimiz görevi süresi içinde Ordu ilimize çok değerli ve büyük katkıları oldu.

Kendileri özellikle bizimde çok önem verdiğimiz devletimizin merhametli yüzünü , şefkatli elinin ete kemiğe bürünmüş halini sayın Valimizde gördük. Sayın Valimizin bürokratik kimliğinden ziyade insani yönünü daha çok sevdik , Kendilerinden Allah (cc) razı olsun . diyerek , hafta sonu Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısında Sakarya İl Başkanımız bana Sayın valimizi sordu , bende kendilerine çok şanslısınız öyle değerli bir vali ile çalışacaksınız ki ; Sakarya daha çok gelişecek ve büyüyecek bunu kısa zamanda fark edeceksiniz dedim ifadesini kullandığını söyledi.

Vali Balkanlıoğlu, ise yaptığı açıklamada Ordu’da çok güzel anılarla ayrıldığını belirterek, Sakarya ‘ya işi düşen Ordu’lu vatandaşlarımıza her zaman kapım açık olacak bilinmesini isterim, her zaman söylediğim gibi Ordu yalancı bir cennet ,memleketinizin kıymetini iyi bilin bizim memleketimizde tabir yerinde ise ceket asmaya ağacımız yok dedi.

Vali Balkanlıoğlu Ordu’nun güzelliklerini kendi telefonuma çektim bu güzellikleri paylaşmaya ve tanıtmaya Sakarya’dan da devam edeceğim diyerek Ordu’dan derin izler bırakarak ayrılıyorum. Ordu’dan istemeyerek ayrılmak zorundayım . Devletimiz uygun gördüler bizi Sakarya’da görevlendirdiler dedi.

Ziyarette,İl Başkan Yardımcıları Halil Öz, İsmail Kırca, Ergun Çakmak, Sedat Cesur,Fatih Titiz, Muhsin Emre Demiröz, Ömer Yusuf Uygun, Bilal Azaklı ve Kadın Kolları Başkanı Rabia Gözpınar hazır bulundu , İl Başkanı Av.Uğur Çelenk İl Başkanlığı adına ziyaret anısına Vali Valkanlıoğluna hediye takdim etti.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız