HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Temmuz 2017 Çarşamba Saat: 09:29

“KARADENİZ BÖLGESİ’NİN EN GÜZEL MEYDANI OLACAK”

Fatsa ilçesinin yıllardır süren meydan özlemine son vermek amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi kapsamında, binaların yıkım işlemleri kaldığı yerden devam ediyor. Çalışmaları taki
“KARADENİZ BÖLGESİ’NİN EN GÜZEL MEYDANI OLACAK”

Fatsa ilçesinin yıllardır süren meydan özlemine son vermek amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi kapsamında, binaların yıkım işlemleri kaldığı yerden devam ediyor.

Çalışmaları takip eden Başkan Enver Yılmaz, “Meydan projemiz için kamulaştırmasını tamamladığımız üçüncü binanın yıkım çalışması başladı. 30 milyon TL’lik prestij projeyle Fatsa’mıza yakışır bir meydan kazandıracağız. Fatsa Cumhuriyet Meydanı, yeni hâliyle Karadeniz sahil yolu güzergâhı içerisinde en önemli yerlerimizden biri olacak” dedi.

BAŞKAN YILMAZ, BİNANIN YIKIM ÇALIŞMALARINI İZLEDİ

Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda üçüncü binanın yıkım işlemini izlemek üzere ilçeye giden Başkan Enver Yılmaz’a Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.  Binanın yıkımı, son katına vinç yardımıyla çıkarılan mini ekskavatör ile başladı.

BAŞKAN YILMAZ, “YAPIM VE UYGULAMA PROJESİ EYLÜL AYINDA BİTECEK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Cumhuriyet Meydanı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Fatsa ilçemizin hatta Büyükşehir Ordu’muzun en önemli projelerinden biri olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projemizde binaların yıkım işlemleri kaldığı yerden devam ediyor. Yaz ayı olması sebebiyle yıkımın teknik ve fiziki zorlukları olmuştu ancak mülkiyet meselesi bizi son aşamaya kadar zorladı. Şimdi bu konu da çözüldü. Binanın yıkımını bir hafta içerisinde tamamlamayı ve ardından hafriyatının taşınmasıyla yan taraftaki 2 binanın yıkımına geçmeyi hedefliyoruz. Allah izin verirse Eylül ayında bitecek olan yapım ve uygulama projesiyle birlikte ihalesini yapmayı planladığımız yeni projemizi kamuoyuyla paylaşmış olacağız” dedi.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nın yeni hâliyle birlikte Karadeniz sahil yolu güzergâhı içerisinde en önemli meydanlardan biri olacağını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Fatsa’mız estetik bina giydirmeleri ve Cumhuriyet Meydanı'nın yeni hâli ile inanıyorum ki farklı ve estetik bir görünüm oluşturmak hususunda elimizi güçlendirecek. Bu mahiyette hemşehrilerimize teşekkür ediyor ve yıkım sürecinde arkadaşlarımızın kazasız belasız bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirmesini diliyorum. Eylül ayında yapacağımız ihalenin ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN ANLAYAN, “2017 FATSA İÇİN YATIRIM YILI OLACAK”

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise ilçeye desteklerinden dolayı Başkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek, “2017 Fatsa ilçemiz için yatırım yılı olacak demiştik. Ordu’muzun prestij projelerinden biri olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projemizde binaların yıkım işlemleri, kaldığı yerden mülkiyet sorununun çözülmesi ile yeniden başladı. Cumhuriyet meydanında süreç, bundan sonra daha hızlı ilerleyecek” şeklinde konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız