HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Mart 2016 Salı Saat: 12:31

“ÜLKE TERÖR BATAKLIĞINA GÖMÜLDÜ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Ordu milletvekili Seyit Torun; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına verdiği soru önergeleriyle, Başbakan’a ve İçişleri Bakanına yaşanan terör olaylarının sonrasında
“ÜLKE TERÖR BATAKLIĞINA GÖMÜLDÜ”

Milletvekili Torun; “Üç yıl önce “terör örgütüyle” aynı masanın etrafında oturanların “analar ağlamasın” sloganı ile halka umut aşılamaya çalıştıklarını, terörist başına “sayın” ifadesini moda yaptıklarını, PKK paçavralarının ve bebek katilinin posterlerinin“çözüm süreci” adı altında serbest bıraktıklarını, hendekler kazılırken, silah yığınakları yapılırken ses çıkarmayan, dokunmayın diye valilere talimatlar verenlerin, eli kanlı IŞID teröristlerini “öfkeli gençler” tanımlayan siyasi sorumluların Türkiye’yi klasik bir Orta Doğu ülkesine döndürdüklerini ifade ederek ülkeyi terör bataklığına gömdüler” dedi.

 

Torun, meclis başkanlığına verdiği soru önergelerinde; Başbakan Ahmet Davutoğlu’na;

 

Ankara'nın göbeğinde 6 ay içinde 3 büyük patlama yaşanırken, Milli İstihbarat Teşkilatı başka hangi önemli işlerle ilgilenmiştir?

 

Amerika ve Almanya Büyükelçiliklerinin patlama olacağı hususunda vatandaşlarını bilgilendirmesine rağmen,  Milli İstihbarat Teşkilatı neden kendi vatandaşını bilgilendirmekten acizdir?

 

Ankara Güvenpark’ta yaşanılan bombalı saldırıdan sonra, basında ve sosyal medyada, 20 aracın daha her an bir patlamaya karışacağı, İstanbul Avrupa Yakasında bombalı saldırısı yaşanabileceği bilgisi yer almışken, İçişleri Bakanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı bu saldırıyı neden önleyememiştir?

 

Milli İstihbarat Teşkilatının ve İçişleri Bakanlığının görevini yapamadığını düşünüyor musunuz? Şayet düşünüyorsanız bu konuda ne yapacaksınız?

 

Milli İstihbarat Teşkilatı ile İçişleri Bakanlığının acziyetleri konusunda bir tasarrufunuz olamayacaksa; Türkiye'nin başkentinde son altı 6 ay içinde gerçekleştirilen 3 büyük bombalı saldırıda toplam 175 kişi, İstanbul’daki saldırıda ise 4 kişinin yaşamını yitirmiş olması karşısında, istifa etmeyi düşünüyor musunuz? sorularını yöneltti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İçişleri Bakanına da;

 

Ankara Güvenpark’ta yaşanılan bombalı saldırıdan sonra, basında ve sosyal medyada, 20 aracın daha her an bir patlamaya karışacağı, İstanbul Avrupa Yakasında bombalı saldırısı yaşanabileceği bilgisi yer almışken, İçişleri Bakanlığı bu saldırıyı neden önleyememiştir?

 

İçişleri Bakanlığı görevini yapamadığınızı düşünüyor musunuz? Şayet düşünüyorsanız istifa edecek misiniz? sorularına cevap istedi. (HABER MERKEZİ) 

Anahtar Kelimeler : “ÜLKE, TERÖR, BATAKLIĞINA, GÖMÜLDÜ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız